facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Heugten

Van Heugten

Info

Uw specialistische partner voor alles wat te maken heeft met loodgieterswerk, verwarmingsystemen, ventilatiesystemen, aircosystemen, duurzame installaties, tegelwerk en uiteraard sanitair.

Geschiedenis

Welkom op de Eurobad Facebook pagina. Website: www.eurobad.nl



"Van Heugten Baddesign en Installatie, gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met loodgieterswerk, verwarmingssystemen, ventilatiesystemen, airco systemen, duurzame installaties, tegelwerk en uiteraard sanitair.Wij bieden deze specialisatie aan in de volgende sectoren:- Particuliere markt nieuwbouw en renovatie- Seriematige nieuwbouwwoningen- Utiliteit- Service en onderhoudDaarnaast beleeft u bij ons ‘’Your Bathroom Experience’’. Een unieke showroom met 2200m2 aan inspiratie, trends en innovatie."
Adres:
Telefoonnummer: +31-492-363195 showroom en +31-492-365632 voor installatie & service
Stad: Gemert


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Mart van Heugten overleden, Van Heugten Rijschool, Van Heugten Helmond, Badkamer Gemert, Van Heugten Tapijttegels, Van Heugten Mierlo, Van Heugten Asten, Van Heugten tegels
Recensies
Prima geholpen door Ashwin! Wat een fijne & vriendelijke man is dit zeg! Aanwinst voor het bedrijf :.
Voor de bouw van onze woning zijn wij uitstekend geslaagd bij Van Heugten Baddesign. Van Heugten was door onze aannemer al aangenomen als de installateur het leidingwerk. Aangezien wij zelf bouwen hadden we de keuze waar wij ons sanitair zouden aankopen. Wij hebben meerdere internet aanbieders benaderd en zijn bij andere lokale sanitair leveranciers geweest, waaronder de prijsvechters. Uiteindelijk zijn wij toch bij Van Heugten geslaagd. Waarom? Vanwege het uitgebreide en deskundige advies, de eerlijke begeleiding, mooie merken en scherpe prijsstelling. Wij raden een bezoek aan de showroom en medewerkers van Van Heugten van harte aan. Dit is een bedrijf met een uitstekende klantenservice.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid