facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Herk Business Promotions

Van Herk Business Promotions

Info

Wij maken prachtige websites met het modernste design in uw eigen huisstijl. En ook nog eens heel gemakkelijk te gebruiken. Mail ons: [email protected].

Adres:
Telefoonnummer: 0647005444
Stad: Kapelle


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Werkfit Bedrijfsoefentherapie Werkfit Bedrijfsoefentherapie 260 meter Gericht op actieve begeleiding van uw fysieke arbobeleid binnen uw bedrijf.
Meijling & Sarneel Notarissen en Adviseurs Meijling & Sarneel Notarissen en Adviseurs 755 meter Dit notariskantoor heeft een zeer goede indruk achtergelaten: zeer fijne persoonlijke...
MyEcoWorld MyEcoWorld 1 km Webshop met eco-vriendelijke producten voor een groenere aarde.
Metaalhandel Huiskes Metaalhandel Huiskes 2 km Supergoed geholpen en een eerlijke prijs.
Kloosterman BV Kloosterman BV 3 km Goedkope spullen uit china niet vertrouwde bedrijf ben opgelicht!
Seasun B.v. Seasun B.v. 3 km Goede organisatie
Recensies
Het maken van een website is best een hele klus. Heel fijn om dan een webdesigner in te schakelen die én mooi design verzorgt én je helpt om te komen tot goede en aansprekende inhoud. Kevin, bedank!
Voor Cyphers.nl heeft VHBP de gewenste professionaliseringsslag gemaakt. We hebben de samenwerking als erg positief ervaren waarbij de communicatie, het met ons meedenken en de pro-actieve houding grote pluspunten waren. Hierdoor hebben we snel een website naar wens kunnen krijgen.
Luisteren goed naar je ideeën en reageren snel op je berichten zelfs s avonds en in het weekend. We zijn super blij met onze website en logo.
Topservice en mooie website gemaakt voor mij! Zelfs in de avond krijg ik reactie op vragen over de website. Doen zou ik zeggen mocht je website nodig hebben.
Prima om mee samen te werken,weten snel wat je bedoelt en voeren dat perfect uit voor een op maat gemaakte web site.Bedankt Kevin
Een hele mooie organisatie! Helpen van A-Z, reageren snel, zijn flexibel, vriendelijk en laagdrempelig. Kortom: een aanrader als je een ‘websitebouwer’ zoekt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid