facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Heeswijk Interieurs

Van Heeswijk Interieurs

Info

Welkom op de Facebook pagina van "Van Heeswijk Interieurs", geniet van een ultieme beleving met kwaliteit op maat!

Adres: Venbroekstraat 18A, 5253AS Nieuwkuijk
Telefoonnummer: 0683253065
Stad: Nieuwkuijk
Route: Venbroekstraat 18A
Postcode: 5253AS


Recensies
Voor iets speciaals moet je echt bij Dammy v Heeswijk zijn, maatwerk en altijd iets wat niemand het zelfde heeft. Kijk maar eens op de site van Heeswijk interieurs.
Mooie foto's gezien online en meteen interesse in een mooie inloopkast voor ons nieuwe huis. Enthousiast nam ik contact op met dit bedrijf en vertelde ik mijn plannen. Ondertussen zijn we een maand verder en heb ik helaas nog steeds geen ontwerp, prijs etc. Als je contact probeert te zoeken dan word je genegeerd. Je krijgt geen antwoord op je berichten en als je ze dan EINDELIJK te pakken krijgt lijkt het er sterk op dat deze jongen totaal geen overzicht heeft van wat hij doet. Hij heeft het te druk om het werk te doen en gaat hier erg laks mee om. Zelden zo'n onprofessioneel bedrijf tegengekomen. Het gaat hier om duizenden euro's en daar ga je zo echt niet mee om!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid