facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Harn Schoenmakerij

Van Harn Schoenmakerij

Info

Meester schoenmakerij voor hoogwaardige reparaties aan alle schoenen, paardrijlaarzen en Dubarrylaarzen. (Auto)sleutelservice. Riemen, naamborden, en meer.

Geschiedenis

U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke reparaties: het vervangen van hakken en zolen, stikwerk, ritsen en voeringen, maar ook voor zaken als het in- en uitnemen van laarzen, het oprekken van knellende schoenen, reparaties aan paardrijlaarzen en Dubarry reparatie.

Het keurmerk ‘Meester Schoenmaker’ betekent voor ons dat wij jaarlijks aan zware kwaliteitscontroles worden onderworpen. Voor u betekent het reparaties van de hoogste kwaliteit, én dat wij mogen werken met de originele materialen van bekende merken als Van Bommel, Avang en Van Lier.

Van Harn Schoenmakerij heeft ruime ervaring met orthopedische aanpassingen. Van het uitvoeringen van verhogingen tot het aanbrengen van afwikkelbalken en polsteringen. Uiteraard kwalitatief goed, maar ook snel gerepareerd. Want u wilt niet lang zonder uw schoenen zitten. Bel of kom gerust langs voor informatie of advies.



"Van Harn Schoenmakerij in Nunspeet is al ruim tien jaar een vertrouwd adres voor al uw schoenreparaties. Schoenmakerij van het Jaar in 2019. Onze moderne sleutelservice is flink uitgebreid met onder meer fietssleutels, huissleutels en kluissleutels met pasgarantie, maar ook autosleutels, complete sloten en zelfs een eigen handgemaakt veiligheidsslot. Onze vakkundige Dubarry reparatie wordt goed beoordeeld door onze klanten."
Adres: Stationslaan 5, 8071 CJ Nunspeet (gemeente)
Telefoonnummer: 0341257431
Stad: Nunspeet
Route: Stationslaan 5
Postcode: 8071 CJ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Dubarry laarzen opknappen, Dubarry laarzen verzolen amsterdam, Reparatie Dubarry laarzen Utrecht, Dubarry laarzen zool laat los, Dubarry zool lijmen, Dubarry laarzen verzolen kosten, Dubarry laarzen lek, Sleutel bijmaken Nunspeet
Recensies
Heel goed geholpen!! Sleutels in Amsterdam lagen bijmaken voor mijn vakantiehuisje en tot drie keer toe ging het niet goed. 1x bij van Harm langs en probleem opgelost! En super klantvriendelijk is Marius. Voor al je schoenen en sleutels naar Marius
Prima vakman! Sloten keurig vervangen tegen normale prijzen en zoals afgesproken. Doet wat hij zegt en reageert snel. Fijn dat dat nog bestaat. Genoeg cowboys op internet die je van alles aan willen smeren, maar Marius is een serieuze vakman.
Normaal schrijf ik nooit een review, dit is de 1e ooit. Maar deze is verdiend. Ik was een dagje in Nunspeet, en had mijn 12 jaar oude Dubarry laarzen bij me waarvan de zolen los gescheurd waren, en het leer niet meer om aan te zien. Na een korte inspectie bleek het de moeite nog waard te zijn, en na 5 dagen kwamen ze terug via de post. Resultaat is fantastisch, gewoon als nieuw. Hier ga ik weer jaren plezier aan beleven! Bedankt voor het afleveren van dit vakwerk!
Nieuwe zolen onder mijn dubarry laarzen gemaakt. Perfect gedaan, goede en snelle service. Heel blij mee, zeker aan te raden.
Had de hakken dezelfde dag nodig, heeft met spoed de schoenen gerepareerd. Top, bedankt!!!
In een tijd waar vaak al om een beoordeling wordt gevraagd voordat de dienst of het product uberhaupt is geleverd, bij deze een groot compliment. Ik doe zelden tot nooit mee aan de tendens, die juicht als je simpelweg krijgt wat je hebt besteld maar bij iedere 'oneffenheid' klaagt en grofgebekt uiting geeft aan ongenoegen. Ik juich als een bedrijf alles doet om dat wat is misgegaan recht te zetten zonder voorbehoud. VIJF sterren dus en verdiend!!
In een superdrukke tijd kwam ik mijn Dubarrylaarzen brengen met afgescheurde zolen. Ik kreeg ze veel sneller dan verwacht teruggestuurd per post. Ze zijn nu mooier en steviger dan tevoren! Ik kan weer heerlijk door de modder struinen en ben daar zeer blij mee. Heel veel dank voor het sublieme vakmanschap en de snelle service! Ik wens de schoenmaker Marius van Harn een fijne Kerst en een gezond Nieuwjaar!
Wat een vakman en service! Mijn Santoni's zijn weer als nieuw! De schoenen opgestuurd en heel snel weer retour, zelfs netjes opgepoetst en met een bijgesloten briefje. Een aanrader!
Ik wilde mijn oude Van Bommelschoenen laten verzolen bij een erkende vakman. Na wat zoeken op internet de schoenen opgestuurd naar van Harn in Nunspeet. Ik kreeg ze in no time als nieuw thuis. Ongevraagd waren ook de half versleten hakken vernieuwd met originele exemplaren van Van Bommel, zaten er nieuwe veters in en waren ze mooi opgepoetst! Alles voor de afgesproken prijs. Ook nog vriendelijke briefje erbij. Ongelooflijk, dat dit nog bestaat! Stuur uw schoenen naar van Harn!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid