facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Hardeveld Uitvaartzorg

Van Hardeveld Uitvaartzorg

Info

Van Hardeveld Uitvaartzorg verzorgt stijlvolle uitvaarten op eigentijdse wijze. Van Hardeveld Uitvaartzorg begeleidt en ondersteunt nabestaanden om van de uitvaart een warme herinnering te maken. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.

Geschiedenis

Van Hardeveld Uitvaartzorg verzorgt stijlvolle uitvaarten op eigentijdse wijze. Van Hardeveld Uitvaartzorg begeleidt en ondersteunt nabestaanden om van de uitvaart een warme herinnering te maken.

Op warme en betrokken wijze, begeleiden wij u, stap voor stap, naar het laatste afscheid van uw dierbare. Verder staan wij u graag ter zijde bij alles wat na de uitvaart op uw pad komt.

Wij denken vanuit uw wensen in plaats vanuit bestaande mogelijkheden. Op respectvolle wijze ondersteunen wij u bij het herdenken van het leven van de overledene. Het uitgangspunt hierbij is de wens van de overledene. Deze verwerken wij met de wensen en herinneringen van nabestaanden. Zo creëren wij samen een gedenkwaardig en persoonlijk afscheid van uw dierbare.

Door open en transparant te communiceren, garanderen wij een uitvaart waarbij u over alles op de hoogte bent.

Wij zijn voor iedereen 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en beschikbaar. Ongeacht waar u verzekerd bent. Wij werken vanuit Veenendaal en verzorgen uitvaarten in de regio Gelderse Vallei en Utrechtse Heuvelrug.

Wij zijn Jan en Joke van Hardeveld, al meer dan 30 jaar getrouwd. Wij versterken elkaar en vullen elkaar professioneel aan. Doordat wij samen een uitvaart verzorgen, horen en zien wij beiden uw verhaal. Hierdoor zijn wij beter in staat om conform uw wensen een stijlvolle uitvaart te verzorgen.

Adres: State 43, 3902 CP Veenendaal
Telefoonnummer: 0318-527437
Stad: Veenendaal
Route: State 43
Postcode: 3902 CP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rijksen Uitvaartzorg Vallei & Rijn Rijksen Uitvaartzorg Vallei & Rijn 2 km In 2017 Johan en zijn collega's benaderd voor de uitvaart van ons zoontje. Alles kon ...
Recensies
Jan en Joke van Hardeveld staan nabestaanden op een warme en persoonlijke manier bij. Voor ons was hun steun heel waardevol. Jan was niets te veel en hij nam ons zoveel lasten uit handen. Wij zijn Jan en Joke heel dankbaar.
Zeer te spreken over dit uitvaartbedrijf. Als nabestaanden goed begeleid. Wat een lieve mensen alledrie!! Mensen met het hart op de goede plek. Het was een waardig en mooi afscheid.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Van Hardeveld Uitvaartzorg met het openbaar vervoer


Veenendaal, De Meent 250 meter
85
Veenendaal, De Meent 260 meter
85
Veenendaal, De Meent 260 meter
85
Veenendaal, De Meent 270 meter
85
Veenendaal, Galileistraat 350 meter
87

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid