facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Hardeveld Makelaardij en Assurantiën

Van Hardeveld Makelaardij en Assurantiën

Info

NVM makelaar, onafhankelijk assurantie adviseur, aankoopbegeleiding, verkoopbegeleiding, (NWWI) taxaties en beheer.



"Met veel plezier, kennis, kunde en jarenlange ervaring wijzen wij jouw de weg binnen de complexe financiële- en vastgoedwereld. Hierin draait het altijd om jou als mens en jouw drijfveren. Van verkoop of verhuur en financiering van onroerend goed, en van schadeverzekering tot pensioenvoorziening. Jong of abraham plus. Starter of doorstromer. We zoeken voor jou de beste oplossing, voor nu en voor later. Snel, correct en efficiënt. Hierin doen we wat we zeggen en zeggen we wat we doen. We halen het beste uit de markt en helpen je écht. Dat is de zekerheid die wij je bieden. Een thuis, een familie, een duurzame relatie. Vertrouwd en dichtbij.Loop gerust bij ons binnen met een vraag of voor een goed gesprek. De koffie staat klaar!"
Adres: Broeksteeg 3, 6741 JT Lunteren
Telefoonnummer: +31342404700
Stad: Lunteren
Route: Broeksteeg 3
Postcode: 6741 JT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Schakel De Schakel 2 km Vriendelijke service, drankjes zijn van goede kwaliteit en smaak, service kan "v...
Bezwaarwoz.nu - AdProf Bezwaarwoz.nu - AdProf 3 km Professioneel bedrijf maken GRATIS bezwaar tegen te hoge WOZ waarde van woningen en b...
HDG Administraties HDG Administraties 3 km In 1 woord super mensen denken goed mee
De Koning Financieel Advies De Koning Financieel Advies 3 km Betrokken adviseurs met kennis van zaken! Bij het afsluiten van mijn hypotheek was de...
Ember Accountancy Ember Accountancy 3 km Al jaren werk ik samen met Mariska. Ze is eerlijk, super secuur en fantastisch in wat...
Aannemersbedrijf Van den Brandhof B.V. Aannemersbedrijf Van den Brandhof B.V. 4 km Al meer dan 19 jaar staan wij voor u klaar door ons te onderscheiden in flexibiliteit...
Recensies
Fijne makelaar en wij hebben tevens daar ook de verzekeringen geregeld, goed voor elkaar. Korte lijntjes en snel reactie als er iets geregeld moet worden.
Bernd heeft ons geholpen bij de aankoop van ons nieuwe huis. Ondanks dat dit huis in een andere regio staat dan waar hij normaalgesproken werkt, heeft hij ons goede en deskundige adviezen gegeven rondom de aankoop, en hebben we het huis voor een mooie prijs kunnen kopen. Communicatie verloopt fijn en snel, hij is erg betrokken!
Wij hebben onze verzekeringen bij Van Hardeveld. Alles is netjes geregeld en bij veranderingen krijgen we netjes post. Bij de geboorte van onze dochter kregen we attent een persoonlijk kaartje. Bernd en al zijn personeel zijn betrokken en vriendelijk naar de klant. Goede service en we raden ze zeker aan voor uw verzekeringen.
Bernd van Hardeveld heeft ons uitstekend en deskundig financieel advies gegeven. Hij heeft ons huis getaxeerd en naar onze situatie gekeken. Op basis daarvan heeft hij alle opties op een rijtje gezet, zodat wij een goede keus konden maken. Bernd is zeer deskundig en vriendelijk. Hij kan de situatie goed inschatten en een passend advies geven.
Goede makelaar. Reageert snel en fijn persoonlijk contact Ook op de verzekeringsafdeling werkt een hele kundige adviseur Aanrader!
Van Hardeveld Makelaardij, Bernd van Hardeveld, was onze aankoopmakelaar. Hij heeft ons geholpen bij de waardebepaling van het huis en de onderhandelingen. Bernd heeft kennis van de lokale huizenmarkt en dat was een groot voordeel.
voordeel van een klein kantoor is een hele persoonlijke benadering door ervaren specialisten. Een eerlijk en onafhankelijk advies en scherpe tarieven. Prachtig team mensen!
Zeer ervaren medewerkers die altijd voor je klaar staan en je een deskundig advies geven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid