facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor van Gurp Bloemen

van Gurp Bloemen
"Wij zijn een creatief ‘meesterteam' gespecialiseerd in het creëren van apart, trendy en eigentijds bloemwerk, zoals boeketten, bloemdecoraties, rouwarrangementen en exclusieve potten en planten. Bloemen en planten maken uw leven mooier! Bestel uw boeket via onze webshop of neem telefonisch contact op bij specifieke wensen/verzoeken. Bloemen van Gurp bezorgt uw bloemen in Breda en omstreken."
Adres: Weerijssingel 64 , Breda 4812 AC, NL
Telefoonnummer: 076 521 4470
Stad: Breda
Route: Weerijssingel 64
Postcode: 4812 AC



op zoek naar gerelateerd: Bloemist Breda centrum, Beste bloemist Breda, Bloemist Breda Ginneken, Bloemist Breda rouwboeket, Bloemist Breda Noord, Bloemist Breda bezorgen, Bloemist Breda zondag open, Bloemen bezorgen Breda vandaag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Violien Bloemen En Interieur Violien Bloemen En Interieur 2 km Als ik een echt mooi op maat gemaakt boeket wil, ga ik altijd naar Violien. Het grote...
Recensies
Een werkelijk schitterend liggend rouwboeket “Kleurrijk maat 4” is door Van Gurp gemaakt en keurig bezorgd. Zowel liggend als staand is het prachtig. Grote klasse, hartelijk dank!
Heel blij met deze bloemenzaak. Mooie bos bloemen ontvangen.Bestelling mooi op tijd. Heel vriendelijk ook aan de deur heb ik begrepen van mijn dochter. En bloemen van goede kwaliteit. As.zaterdag is een week geleden en zijn nog steeds heel mooi. Echte aanrader!!
k ben erg tevreden over het mooie bloemstuk voor op de kist wat gemaakt is voor de uitvaart van mijn moeder. Het was geen gewoon stuk maar een prachtig kleurrijk tulpen en rozen stuk.
De familie en kennissen zijn bijzonder tevreden met de goed verzorgde ontvangen bloemboeket.
Zeer goede bloemen
Deze winkel via Google gevonden, echt mooie en bijzondere bloemen en boeketten, gave bloemenwinkel! Fijn geholpen ook.
Mooie boeketten en altijd een goede service. Online bestellen en je weet dat het netjes wordt afgeleverd. Ideaal voor onze relatiegeschenken.
Mooie boeketten, verse bloemen, voor alle soorten bloemwerk!! Ik ben fan!!
Bedankt voor de prachtige rozen die jullie voor ons hebben samengesteld!
Bijzondere bloemenwinkel met prachtige boeketten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid