facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Gorcum Cultuur & Historie

Van Gorcum Cultuur & Historie

Info

De uitgever van cultuur en historie!

Geschiedenis

Cultuur kleurt de wereld waarin we leven. Historie maakt ons bewust van het boeiende ontstaan van onze (fysieke en sociale) omgeving. Binnen het fonds Cultuur en Historie geeft Van Gorcum boeken uit die het leven veraangenamen en verrijken. Deze uitgaven zijn geschreven of samengesteld door mensen met een passie op het gebied van (regionale) kunst, cultuur en geschiedenis.

Onze uitgaven komen veelal tot stand door nauwe samenwerking met onder meer culturele organisaties, historische verenigingen, natuurorganisaties, het bedrijfsleven, universiteiten en overheidsinstellingen. Samen zorgen we ervoor dat de uitgave net dat beetje meer heeft waardoor ze voor een breed publiek aantrekkelijk en interessant is.

Met onze uitgaven willen we graag de culturele rijkdom van met name de noordelijke provincies in de etalage zetten. En dan gaat het niet alleen om het culturele erfgoed; ook de hedendaagse kunstenaars of visionairs verdienen hier een plaats.

Een overzicht van onze uitgaven op het gebied van Cultuur & Historie kunt u vinden via bovenstaande knop 'shoppen'.

Heeft u zelf ideeën voor een uitgave op het gebied van Cultuur & Historie: wij denken graag met u mee!

Adres: Oostersingel 11, 9401 JX Assen
Telefoonnummer: 0592379555
Stad: Assen
Route: Oostersingel 11
Postcode: 9401 JX



op zoek naar gerelateerd: Van Gorcum Onderwijs, Van Gorcum Uitgeverij, Van Gorcum Tijdschriften, Gorinchem bezienswaardigheden, Gorkum, Inloggen Van Gorcum, Basisboek lvb voor sociaal werkers Van Gorcum, Coutinho
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Koninklijke van Gorcum BV, Assen Koninklijke van Gorcum BV, Assen 0 meter Goed geregeld.
Recensies
Snelle levering van je bestelling
Goed geregeld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid