facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Gogh notarissen & adviseurs

Van Gogh notarissen & adviseurs
Adres: Molenzicht 1a, 4881BW Zundert, Nederland
Telefoonnummer: 076 597 2600
Staat: Noord-Brabant
District: Zundert
Stad: Zundert
Route: Molenzicht
Huisnummer: 1a
Postcode: 4881BW


Openingstijden

maandag: 09:00–17:00
dinsdag: 09:00–17:00
woensdag: 09:00–17:00
donderdag: 09:00–17:00
vrijdag: 09:00–17:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Ze hebben heel fijn geholpen toen mijn andere verkoop-notaris documentatie vroeg ivm verhuizing naar buitenland die ik niet makkelijk kon leveren. Uiteindelijk hebben we het dankzij deze notaris op een andere manier op kunnen lossen. Heel fijn!
Akte voor franse notaris laten opstellen voldeed niet.nKosten waren 150% van de prijsindicatie.nApart betalen voor vertaling naar het frans.nZal waarschijnlijk klacht indienen bij Broederschap van het Notariaat.
Ik heb er minder ervaring mee. Het voeld niet fijn dat ze denken dat je fraude pleegt terwijl ik iemand wil helpen. Voor mij een hele erge tegen valler. Ik vind niet profesioneel
vlotte en correcte opvolging. Fijne ontvangst, alles lag klaar, hoewel er weinig tijd was. Bedankt voor de soepele afwikkeling.
Duidelijk, correct en snel advies ontvangen. Zeer tevreden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid