facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Gerwen Verkeersschool

Van Gerwen Verkeersschool

Info

Van Gerwen voor alle rijopleidingen en personenvervoer.

Geschiedenis

Onze verkeersschool is, door altijd voorop te lopen, uitgegroeid tot één van de grootste verkeersscholen in de regio. We geven auto-, motor- bromfiets- en vrachtautorijlessen. Vanwege de grootte van de organisatie zijn er geen wachttijden. En doordat wij flexibel werken, kan de rijles altijd doorgaan. U heeft bij ons altijd één vast aanspreekpunt.

We werken met moderne voertuigen. Bij de autorijlessen maken onze ervaren instructeurs gebruik van iPads met instructies. Iedereen kan online het gehele traject volgen. De geduldige en deskundige instructeurs stellen u op uw gemak.

Er zijn ook diverse chauffeursopleidingen. U kunt opgeleid worden tot vrachtauto-, taxi- of touringcarchauffeur. Ook is er de opleiding tot heftruck- of reachtruckchauffeur. De chauffeursopleidingen kunnen in ons opleidingscentrum of op locatie plaatsvinden. Dit is in verschillende talen mogelijk.

Adres: Hogeweg 14, 5411 LP Zeeland (Noord-Brabant)
Telefoonnummer: 0486-454545
Stad: Zeeland
Route: Hogeweg 14
Postcode: 5411 LP


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 11:00 - 19:30
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Van Gerwen Taxi, Van Gerwen taxi inloggen, Van Gerwen Taxi Zeeland, Van Gerwen Taxi vacatures, Van Gerwen taxi Eindhoven, Motorrijbewijs van Gerwen, Inloggen chauffeursportaal, Taxsys portal
Recensies
Voor de rijschool. Eerst stukje rijden aftasten, daarna kan je kiezen hoe jij je uitleg wilik wou hem direct. Dan krijg je mischien een antwoord wat je niet verwacht, maar hij word wel onderbouwt met fotos en uitleg wat er zojuist gebeurd is zodat je er direct van kunt leren en je ook je eigen gedrag op de weg terug ziet.
vandaag geslaagd, hele fijne rij-instructeurs. zeggen wat je fout doet en wat je goed doet. ruim op tijd voor de rijlessen. naast rijles geven, stellen ze je ook erg gerust. top ervaring gehad hier!
Laat gebeld omdat wij een taxi nodig hadden voor mijn vader die naar Eindhoven airport gebracht moest worden. Er werd hemel en aarde bewogen om dit voor elkaar te krijgen. Erg vriendelijk en hulpvaardig te woord gestaan. Top!
Top Taxi service. Zakenreis naar Duitse luchthaven. Op de minuut nauwkeurig aanwezig volgens de gemaakte tijd afspraak. Fijne luxe auto met professionele chauffeur. En ruime kofferbak voor mijn bagage. 3 koffers. En mogelijkheid mijn telefoon tijdens de rit te laden. Aanrader voor zakelijk vervoer.
Na veel rijangst gekregen te hebben bij voorgaande rijscholen, hier de rust en uitleg gekregen om met vertrouwen mijn rijbewijs te behalen
Zeer vriendelijk personeel en goede service! Zeker een aanrader!
Vertaald door Google Wat echt verlicht Origineel Was echt lit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid