facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Geelen Juweliers sinds 1904

Van Geelen Juweliers sinds 1904

Info

van Geelen Juweliers sinds 1904, een begrip in de kop van Noord Holland. Vierde generatie juwelier met een uitgebreid assortiment aan horloges en sieraden. Ook hebben wij in de winkel een eigen atelier waar wij alle reparaties uitvoeren.

Geschiedenis

Van Geelen Juweliers sinds 1904. Vierde generatie juwelier met een groot assortiment van onder andere horloges, (handgemaakte) sieraden, huiscollectie diamant sieraden. Een uitgebreide collectie in vele prijssegmenten. Met meer dan 35 merken een waar begrip in de Kop van Noord Holland!

Wij beschikken over een eigen winkel/atelier in Schagen waar u terecht kunt voor alle horloge en sieraden reparaties. Wij zijn gespecialiseerd in Zwitserse horlogemerken. Kom gerust eens langs of bekijk een gedeelte van ons assortiment online in de webshop op www.juweliervangeelen.nl.



"van Geelen Juweliers sinds 1904, al meer als 100 jaar in Schagen de betrouwbare juwelier. Een eigen reparatie atelier voor alle horloge merken en gespecialiseerd in zwitserse horloges en een atelier voor het repareren en restaureren van gouden en zilveren sieraden"
Adres: Gedempte Gracht 63, 1741 GB Schagen
Telefoonnummer: 0224212239
Stad: Schagen
Route: Gedempte Gracht 63
Postcode: 1741 GB



op zoek naar gerelateerd: Juwelier in Schagen, Gaatjes schieten Schagen, De Spinse Schagen, Kroone Schagen, Goudsmid Schagen, Horlogemaker Schagen, Schagen Alkmaar, Juwelier Langerak Alkmaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Juwelier Koning De Spinse Juwelier Koning De Spinse 127 meter Beste lezers dit is een verhaal over hoe een juwelier zaak hoort te zijn, ondanks dat...
Goudsmid Jannie Vries Schagen Goudsmid Jannie Vries Schagen 276 meter Ik ben goudsmid, en repareer en ontwerp en maak sieraden in goud en zilver in opdrach...
Recensies
Op internet een gouden armband gezien. Bleek achteraf een prijsstijging vanwege de goudprijs te zijn geweest waardoor de armband een stuk duurder zou zijn en de prijs was niet aangepast in de webshop. Ze hebben het toch aan mij geleverd voor de oude goedkopere prijs. Echt super aardig van ze! Een aanrader wat mij betreft!
Totaal niet klant vriendelijk. Wanneer je een horloge wilt laten inkorten word er moeilijk gedaan waarom je hem niet daar hebt gekocht. Word dan uit eindelijk met pijn en moeite gedaan, ga hier vooral niet heen!
Na het kwijtraken van mijn dierbare horloge, kon ik een nieuw horloge kopen van ze uit ‘coulance’ voor de helft van de prijs. 2 weken later vonden ze ineens toch mijn horloge terug deze is dik 3 maanden kwijt geweest. De eigenaar zwoor er steeds bij dat het niet mogelijk was om een horloge kwijt te raken in zijn zaak, en betwijfelde dus mijn oprechtheid. Er is verder geen excuses aangeboden en ook met de ‘coulance’ regeling moest ik zelf komen. Toen ik terug kwam om mijn horloge op te halen en mijn nieuwe horloge terug te brengen werd mij verteld dat dit niet mogelijk was ivm de gravering. Nu zit ik met een horloge die ik niet wil en krijg ik mijn 60 euro niet terug. Klantvriendelijkheid is VER te zoeken in deze zaak.
Advies: Als een klant meerdere keren aangeeft nog in de oriënterende fase te zijn en slechts aan het inventariseren, laat dan niet merken dat je teleurgesteld bent als er niet gelijk tot koop wordt over gegaan. Opmerkingen als 'wanneer komt het dan wel uit' zijn niet gepast. Het komt opdringerig over en is precies de reden waarom klanten in deze fase vaak zeggen 'ik kijk liever even rond'. Het wekte irritatie op en leidt zéker niet tot eventuele koop op een later moment 'als het wél uitkomt'.
Had een gouden navelpiercing gekocht via internet. Deze was helaas te lang. Meerdere juweliers gemaild, niemand kon me helpen om het in te korten. Van Geelen durfde het wel aan om het te proberen. En ja hoor het is gelukt! Super blij met het resultaat.
Vriendelijk en vakkundig geholpen bij het schieten van gaatjes. Winkel is zeker een aanrader.
Geen probleem. Ik wordt altijd vriendelijk en vakzaam geholpen door jullie. Ik kom hier graag en krijg deskundig advies als ik een sieraad kom uitzoeken. Als er wat stuk is met mijn sieraden dan wordt ik snel en netjes geholpen. Jullie zijn top
Super geholpen. Aardige mensen mer verstand van zaken prima
Ik ben heel netjes geholpen door Rosa Veul...en zeer goed weer geslaagd
Gratis mijn horloge op maat gemaakt terwijl ik hem daar niet heb gekocht. Goede service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid