facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Essen Optiek, optometrie & orthoptie in Venray

Van Essen Optiek, optometrie & orthoptie in Venray

Info

Vind je nieuwe bril en contactlenzen bij Van Essen Optiek Venray. Zorgen over uw ogen? Maak een afspraak bij een van onze specialisten.

Geschiedenis

Onze gediplomeerde opticiens en contactlensspecialisten geven je persoonlijke aandacht en een uitstekende service. Heb je (medische) vragen over je ogen of problemen dan hoef je niet naar de huisarts maar kun je bij onze optometrist of orthoptist terecht, gewoon in het centrum van Venray.



"Onze vakkundige oogspecialisten zijn allemaal gediplomeerd en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. U kunt bij ons terecht voor brillen, glazen, contactlenzen, zonnebrillen en uitgebreide oogzorg. Maak bij ons een afspraak en we kijken graag samen met u naar de perfecte oplossing voor uw ogen. Ons deskundige team oogspecialisten staat graag voor u klaar."
Adres: Schoolstraat 30 A, 5801 BP Venray (gemeente)
Telefoonnummer: 0478 512567
Stad: Venray
Route: Schoolstraat 30 A
Postcode: 5801 BP


Openingstijden

Maandag: 10:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: McLaren brillen, Camps Optiek afspraak maken, Orthoptist Helmond, Brillenwinkel Horst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mijling Speciaal Optiek Mijling Speciaal Optiek 51 meter Zeer vriendelijk en kundig personeel, ben heel goed geholpen met op lossen van proble...
Recensies
Ik ben hier een paar dagen op vakantie. Een heerlijk gebied om te fietsen en te wandelen. Eenmaal weer in ons vakantiehuis breekt het tussenstuk van mijn bril. Op Internet gezocht naar opticiens in Venray. Deze is open en binnen een half uur is de bril gerepareerd tegen alleen de kosten van het inzetten van een tussenstuk. Dat overigens uit een andere bril gehaald is. Alle hulde voor deze service.
Vakmanschap is meesterschap geldt hier. Juiste metingen en goed advies!! Helemaal TOP. Ennnn koffie.
Zeer goed opticien. Service is altijd vriendelijk en vakkundig.
Geweldig vooral die jongen Vince verdient een promotie
Vertaald door Google De beste klantenservice ooit Origineel The best customer service ever
Vertaald door Google Uitstekende en snelle service. Zeer meegaand en perfecte reparatie van een bril die ik elders heb gekocht. Origineel Excellent and rapid service. Very accommodating and perfect repair to glasses I purchased elsewhere.
Vertaald door Google Geweldige winkel met zeer behulpzame medewerkers Origineel Amazing shop with very helpful employs
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid