facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Essen Carcleaning

Van Essen Carcleaning

Info

Van Essen Carcleaning

Geschiedenis

Van Essen Carcleaning

Met ervaring op het gebied van reiniging, poetsen, en onderhoud is Van Essen Carcleaning hét adres voor onderhoud en werkzaamheden aan uw auto!

Wij hebben de benodigde kennis en de beste materialen in huis om uw auto in optimale staat te brengen en te behouden.

Wij staan niet alleen bekend om de kwaliteit van onze diensten en producten; snelle en professionele service hebben ons inmiddels naamsbekendheid opgeleverd. Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogstaande producten om uw auto grondig te reinigen en wassen.

Adres: Marconiweg 12A, 8071 RA Nunspeet (gemeente)
Telefoonnummer: 0341262370
Stad: Nunspeet
Route: Marconiweg 12A
Postcode: 8071 RA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Carwash Essen, Van Essen webshop, Van Essen Elspeet, Auto poetsen Nunspeet, BMW dealer Nunspeet, Clean = Clean Waspas, Auto Nunspeet, Auto Nunspeet industrieweg
Recensies
Gisteren de auto even snel afgespoten in de wasboxen bij Essen Car Cleaning. Super schone wasboxen. En zeer goede prijs kwaliteit verhouding! Producten van Kenotek. Dus top!
Fijne en nette wasstraat! Kom hier al een hele tijd en auto komt altijd weer netjes uit de wasstraat, en wanneer het niet zo is mag je gewoon nog een keer door de wasstraat zelfde pakket Na het wassen is er mogelijkheid om gratis je auto te stofzuigen.
Mooie wasstraat waar je auto gewassen wordt of waar je 4 boxen zelf je auto kan wassen. Wanneer je moet wachten kun je overdag gratis je wagen uitzuigen bij 1 vd 4 stofzuigers.
Er was een klein probleempje nadat onze auto in de wasstraat was geweest maar dit is perfect opgelost. Perfecte service en we zijn zeer vriendelijk geholpen. We komen zeker terug.Service: Uitgebreide reiniging
Prima om je auto te cleanen hetzij zelf doen of door de straat, beiden dikke prima.
Mooie boxen om je auto te wassen. Ook is hij niet duur. Alles bij de hand, stofzuigers en bandenspanningservice.
Altijd netjes en ook op zaterdag genoeg plek. Aardige medewerkers.
Alles prima voor elkaar, geen gezeur met kleingeld gewoon met je betaalpas betalen. Enige wat er niet staat is een compressor om de banden op te pompen... Voor de rest, een aanrader om je auto mooi schoon te houden.
Mijn auto glimt weer als een bel! Ik had het bronzen was pakket voor €7,50! Mijn auto had ook geen krassen na het wassen! Kijk op de site voor korting na de tijd mocht ik gratis mijn auto uit zuigen. Als ik in de buurt nog een keer kom dan ga ik zeker hier weer m’n auto wassen!!
Auto wordt er goed schoon van, ook de velgen. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid