facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor van Enckevort occasions. Gespecialiseerd in het merk Lexus

van Enckevort occasions. Gespecialiseerd in het merk Lexus
Adres: Laarstraat 46, 5334 NS Velddriel, Nederland
Telefoonnummer: 06 57835548
Staat: Gelderland
District: Maasdriel
Stad: Velddriel
Route: Laarstraat
Huisnummer: 46
Postcode: 5334 NS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf Zwamborn B.V. Autobedrijf Zwamborn B.V. 759 meter Onprofessioneel in klanten omgaan!! Erg onvriendelijk!! Ze zijn erg arrogant en laten...
Autobedrijf Hooymans Autobedrijf Hooymans 841 meter Een prachtige bedrijf , met vakkundig personeel
Maas Auto's Maas Auto's 923 meter Vandaag weer onze slk voor beurt en apk gebracht , hebben ze ook gelijk de naven en r...
Recensies
Vorig jaar een bomvolle LS 600h gekocht, met een prachtige kilometerstand en in een mooie staat. Fons straalt, zoals vele anderen hier aangeven, heel veel enthousiasme voor het merk Lexus uit. Na een poosje gaf de auto een complexe motorstoring. Deze is keurig binnen garantie verholpen. Aangezien meerdere partijen niet wisten wat ze ermee aan moesten, heeft het oplossen enige tijd geduurd; des te knapper dat Fons het heeft weten op te lossen. Ik heb het contact in deze periode erg positief ervaren met Fons. De storing is niet meer teruggekomen en de auto rijdt nu alweer enige tijd perfect. Ook voor andere zaken buiten de garantietermijn is Fons bereid mee te denken of tijd vrij te maken. Zo heb ik onlangs nog even een andere LS mogen lenen om wat zaken te vergelijken met de mijne. Mijn volgende LS ga ik ook weer via Fons proberen te bemachtigen want voor mij is de service via Fons waardevoller dan de service die de dealer geeft.
Na een periode van zoeken naar en goede betrouwbare Lexus ben ik uitgekomen bij Van Enckevort Occasions. Vanaf het eerste contact meteen een goed gevoel gekregen. Vriendelijke verkoper, prettige communicatie en perfecte service! Veel verstand van zaken en eerlijk advies over de aangeboden wagens. Ik ben erg blij met deze keuze en ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen! De volgende Lexus zal ik zonder twijfel weer bij Van Enckevort aanschaffen.
Prachtige RX 450h gekocht hier, de laatste kleine puntjes voor aflevering perfect in orde gemaakt. Duidelijk dat Fons een liefhebber en kenner is die een auto graag zo perfect mogelijk aflevert. Ik zou hier met vertrouwen opnieuw een auto kopen.
In augustus 2024 een prachtige RX450h gekocht bij Fons van Enckevort. Ik heb een goed advies gekregen en een uitgebreide proefrit met toelichting. Fons geeft sowieso 6 maanden garantie. Vaak is er ook nog sprake van fabrieksgarantie. Mijn auto heb ik met een goed gevoel ingeruild.nDoor de servicegerichte houding van Fons is Van Enckevort occasions wat mij betreft een aanrader.
Zeer vriendelijk occasion dealer. Absoluut geen gladde verkoper. Jonge jongen met liefde en kennis van het vak lees het merk Lexus. Alle afspraken netjes nagekomen. Setting is ook leuk, heel wat anders dan zo'n grote Group dealer. Staan mooie goede auto's. Prijzen zijn netjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid