facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen

Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen

Info

Voor uw hypotheek of verzekeringen van uw woning bent u bij Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen aan het goede adres.

Geschiedenis

Voor uw hypotheek of verzekeringen van uw woning bent u bij Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen aan het goede adres. Onze adviseurs helpen u graag verder bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van uw hypotheek en verzekeringspakket.



"Van je eerste bromfietsverzekering tot hypotheekadvies voor senioren. Wij willen op elke leeftijd jouw financiële vertrouwenspersoon worden. Onder het motto 'wij regelen het voor je' helpen we jou bij het vinden van de juiste financiële producten zoals hypotheek, auto- en woonverzekeringen. De laagste premie of rente tegen de beste voorwaarden, daar gaan we samen voor."
Adres: Beatrixlaan 2 A, 4213 CJ Dalem, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0183-672999
Stad: Dalem
Route: Beatrixlaan 2 A
Postcode: 4213 CJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Van Ekeren Culemborg, Van Ekeren Kuiper, Van Ekeren makelaardij, Funda van Ekeren Kuiper, Hypotheek advies Leerdam, Van Ekeren huizen te koop, Verzekeringen Gorinchem, Van Ekeren asbest
Recensies
Wij zijn erg tevreden over hoe jullie ons hebben geholpen. Er werd snel geschakeld en op persoonlijk niveau goed gecommuniceerd over belangrijke zaken. Vanuit onze eigen kennissenkring hebben we meermaals vernomen dat Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen een betrouwbare partij is om mee samen te werken en daarom hebben wij ervoor gekozen om Jesse van Ekeren te benaderen. Zo zijn wij bij Ramon en Lieke terecht gekomen die ons fantastisch hebben geholpen.
Van Ekeren heeft ons ontzettend goed geholpen bij het aanvragen van onze hypotheek. Na een fijn adviesgesprek is ons alle zorg uit handen genomen, werden wij goed op de hoogte gesteld van de stappen in het proces en is er veel contact geweest. Onze hypotheekadviseur Ramon was altijd heel goed te bereiken, is betrokken en legt graag iets extra uit. Al met al is het soepel verlopen en zij wij heel erg blij dat wij van Ekeren hebben ingeschakeld. Grote aanrader!
Zeer tevreden! Bij van Ekeren werken echte vakmensen. Wij vonden het heel fijn dat we met al onze vragen terecht konden. Alle vragen werden op zeer korte termijn keurig beantwoord. Chapeau!
Wij zijn erg goed geholpen door van Ekeren. In het bijzonder door Matthieu, Jony en Mark. De informatie was duidelijk en uitgebreid en bij vragen werden wij snel geholpen en werd er de tijd voor genomen. Dit is erg fijn bij de aankoop van je eerste huis. Kortom, wij zijn zeer tevreden.
De plek voor mijn financiën, belastingaangifte, verzekeringen, hypotheek en makelaarszaken! Fijn om alles onder 1 dak te hebben, en altijd zeer professioneel en goed geholpen te worden!
Zeer prettige en persoonlijke dienstverlening. Snel bereikbaar en denken graag met je mee. Ook de uitleg van alles dat komt kijken bij een aanvraag hebben wij als zeer prettig ervaren.
Snel reactie op vragen, goed bereikbaar via telefoon/mail. V Ekeren handelt erg snel
November 2022 hebben wij de stap gezet om ons eerste huis te kopen. Een enorm spannende en grote stap. Door de hulp en de begeleiding van de medewerkers van van Ekeren hebben wij deze spannende stap toch een stuk minder spannend ervaren. Alles werd heel duidelijk uitgelegd, geen vraag of telefoontje was teveel. Wekelijks werden wij op de hoogte gehouden hoe de stand van zaken was. Ook werd er altijd gecontroleerd of alles nog duidelijk was voor ons en of wij nog vragen hadden.
Geen wachttijden, kennis van zaken, betrokken en bereikbaar. Dezelfde dag nog een reactie. De snelheid van schadeafwikkeling is 1 van de onderscheidende kwaliteiten van de medewerkers van het kantoor. Hun motto is ‘Je hebt ons voor ‘t leven’. Ik wil het anders stellen ‘ jullie hebben mij voor ‘t leven’.
Tijdens een scheidingsproces komt er veel op je af, zoals misschien het overnemen van de gezamenlijke woning. Dit was bij mij het geval en met behulp van Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen Gorinchem is dit proces overzichtelijk en stress-loos verlopen. Ondanks de afstand niet woonachtig in Zuid-Holland verliep alles soepel en laagdrempelig. Ik werd gedurende deze periode goed op de hoogte gehouden via de mail of telefonisch. Alle zaken contact met de bank, notaris etc. namen zij uit handen en alleen het aanleveren van de gevraagde documenten heb ik uiteraard zelf moeten doen. Ik ben zeer tevreden over Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen Gorinchem, met in het bijzonder Amke, die mij door dit proces heeft geleid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid