facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Eck Elektro

Van Eck Elektro

Info

Kwaliteit, Veelzijdigheid en Innovatie zijn sleutelbegrippen die Van Eck Elektro- Telecom kenmerken.

Geschiedenis

Van Eck Elektro-Telecom is de installateur met een totaal concept voor advies, ontwerp, installatie en onderhoud van alle werkzaamheden op het gebied van elektrotechniek en telecommunicatie, zoals bedrijfstelefooncentrales, datanetwerken en beveiligingscamerasystemen.



"‘Van Eck’ is de installateur met een totaal concept voor advies, ontwerp, installatie en onderhoud van alle werkzaamheden op het gebied van elektro-techniek, telematica en beveiliging, zoals bedrijfstelefooncentrales, datanetwerken en beveiligingscamerasystemen. Wij hebben meer dan 100 jaar ervaring en staan bekend om kwaliteit en innovatieve toepassingen in allerlei sectoren. Een toonaangevend installatiebedrijf zowel voor vakkundige aanleg van nieuwe elektrotechnische installaties als renovatie van bestaande. We garanderen een lange levensduur van de installaties en werken met onderdelen van hoge kwaliteitswaarden van gerenommeerde merken zoals o.a. Hager, Jung, Busch-Jeager, Attema, Nexans, Eupen etc."
Adres: Industrieweg 25, 4181 CA Waardenburg
Telefoonnummer: 0418 – 651341
Stad: Waardenburg
Route: Industrieweg 25
Postcode: 4181 CA


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:00
Dinsdag: 07:30 - 17:00
Woensdag: 07:30 - 17:00
Donderdag: 07:30 - 17:00
Vrijdag: 07:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JCB JCB 391 meter vooral om graafmachines te huren goeie klantenservice van jolanda
Recensies
Voor een simpele klus komen ze met twee monteurs, waarvan er één niets meer heeft gedaan dan toekijken. Wel berekenen ze hiervoor €80 per uur!
Professionele E installateur. Vriendelijk personeel en echte vakmensen. Aanrader.
Prettig zaken doen. Snel en correct geregeld.
Prima bedrijf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid