facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Dulst Watersport

Van Dulst Watersport

Info

Van Dulst Watersport (0162-682774)Marinaweg 41A 4924 AD Drimmelen www.vandulstwatersport.nl - [email protected]

Geschiedenis

Wij zijn gespecialiseerd en gesertificeerd Yamaha ouboard dealer, ook zijn wij gesertifiseerd sevicestation voor Zodiac rubberboten.
Wij doen onderhoud aan alle merken buitenboordmotoren en repareren ook rubberboten.



"Van Dulst Watersport is ooit begonnen als kleine watersportwinkel op een woonboot in de haven van Drimmelen en is nu uitgegroeid tot een groot watersport winkel van 500m² met een groot aanbod aan watersportartikelen.Meer dan 10.000 producten zijn uit voorraad leverbaar. Onze watersport winkel is gevestigd in Drimmelen en heeft een oppervlakte van ruim 500m². Je vindt hier van alles; zeilbenodigdheden, elektronica, watersportkleding, bootaccessoires en nog veel meer."
Adres: Marinaweg 41 A, 4924 AD Drimmelen
Telefoonnummer: 0162682774
Stad: Drimmelen
Route: Marinaweg 41 A
Postcode: 4924 AD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oome Boten, Motoren & Service Oome Boten, Motoren & Service 948 meter Ontzettend onaardige mensen. We kwamen met een kapotte motor en we werden gewoon wegg...
Recensies
Mooie zaak. Aardige mensen.
Als je een vraag hebt wordt alles goed uitgelegd. Zeer behulpzaam. En hebben het meeste wat je nodig hebt, en anders kan het besteld worden.
Voor mijn buitenboordmotor prijsopgave voor onderhoudsbeurt gevraagd. Dit zou zonder bijzonderheden 140 euro zijn. Bij bijzonderheden zou er gebeld worden. Eenmaal bij het ophalen een rekening van 186 euro. Zonder dat er bij mij bekend was gemaakt opeens 46 euro duurder terwijl er geen bijzonderheden waren aangetroffen. Ze gaven aan dat oliekosten e.d. die volgens hen altijd bij onderhoudsbeurt gedaan worden er nog bij kwamen. Dit is nooit gecommuniceerd met mij. Bij het vragen waar dit bedrag vandaan kwam werd gedaan alsof ik iets raars zei. “Ik heb hier nog nooit problemen mee gehad” Ik vind het een vreemde manier van prijsafspraken maken waar ik een zeer naar gevoel aan over houdt. Jammer.
Super goed en vriendelijk geholpen. Dank!
Fijn geholpen met de problemen op te lossen met onze motorsloep. Superzaak waar ze nog geven om hun klant!
Behulpzaam, vakbekwaam en een prima service. Als je een reparatie wilt afspreken worden de afspraken nagekomen. Kortom een aanrader.
Ongekend goed service level! Johan verraste ons door het bestelde contactslot ook direct in de boot te installeren in deze enorm drukke maand. Wij komen zeker terug. Top !
Aardige mensen goede service
Prijs heb ik niet op gelet, maar service is 100% TOP. Zeer behulpzaam en denken goed met de klant mee. Zeker een aanrader als je in de buurt bent en wat nodig heb voor je boot.
Fijne firma. Hebben mijn bb motor goed gerepareerd. Vriendelijk en snel geholpen De rekening viel erg mee. Value voor money Winkel heeft ruim assortiment. Ben zeer tevreden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid