facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Dorp Hout

Van Dorp Hout
Adres: Voorweg 153, 2716 NJ Zoetermeer, Nederland
Telefoonnummer: 079 351 2578
Staat: Zuid-Holland
District: Zoetermeer
Stad: Zoetermeer
Route: Voorweg
Huisnummer: 153
Postcode: 2716 NJ


Openingstijden

maandag: 07:30–17:00
dinsdag: 07:30–17:00
woensdag: 07:30–17:00
donderdag: 07:30–17:00
vrijdag: 07:30–17:00
zaterdag: 08:00–15:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Intratuin Zoetermeer Intratuin Zoetermeer 334 meter Ik heb tuincentrums dichter bij huis maar kom hier het liefst. Ook met ov goed bereik...
Recensies
Kom hier regelmatig om wat hout te halen. Voor onze buitendouche zocht ik een klein plankje om de douche op te monteren. Natuurlijk hebben ze dat en een vriendelijke medewerker zei, ik nog een plank liggen die we anders weggooien misschien heb je daar wat aan? En zo ging ik weer uiterst tevreden weg, met dit keer een gratis plankje. Wat is het toch een fijn bedrijf. Bedankt, en tot de volgende keer!!
Wat een fijn bedrijf is dit. Het assortiment is enorm, je kon zelf de gewenste Robinia palen aanwijzen om apart te laten leggen. 3 werkdagen later al bezorgd, notabene tegen hele schappelijke transportkosten. Last but not least, ik ontdekte de avond voor de bezorgdag dat ik een foutje had gemaakt met de maten. Gelijk ‘s ochtendsvroeg gebeld. Wat bleek: de truck wilde net al wegrijden voor de bezorging, maar men keerde weer om om MIJN fout te kunnen corrigeren. 1,5 uur later: ding-dong, hier zijn uw palen.nnWow, ik ben onder de indruk van hun servicegerichtheid. Echt een aanrader. Prijzen zijn ook prima.
Top houtleverancier! Ze denken erg goed mee met de klant particulier en zakelijk en geven goed advies wanneer dat nodig is.nMet hun vakkundige team, ruime assortiment en de beste computer gestuurde zaag/frees machines leveren ze voor ieder wat wils.nWaar andere online winkels er vaak niet in slagen om goede kwaliteit te leveren goedkoop is duurkoop schiet van Dorp Hout nooit te kort!
Wat een verademing ten opzichte van de andere “houthandelaren”! Komen met een goed advies, zijn geduldig, hele goede prijs, denken goed mee, zijn vriendelijk en fijne laadhulp was aanwezig.nHelaas kreeg ik niet alles in één keer mee, 2 dagen later netjes thuisbezorgd en ook nog eens op de juiste plek gezet. Kortom niets anders dan lof over dit bedrijf!
Van Dorp heeft heel mooi hout. Daarnaast weten ze je altijd van goed advies te voorzien. Ze denken met je mee tijdens je project en weten de juiste toepassing voor de verschillende producten. Daarnaast hebben ze een compleet assortiment en een forse voorraad zodat je niet zo gauw naast grijpt of met lange levertijden te maken krijgt. Bovendien zijn het gewoon erg vriendelijke mensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid