facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Dijk Watersport

Van Dijk Watersport

Info

Dé Watersportwinkel van Groningen.

Alles op watersportgebied

Geschiedenis

Van Dijk Watersport

Kom langs of bezoek onze website!



"De sloepen specialist van Groningen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor nieuwe en gebruikte sloepen en tenders. Alles voor je boot op één plek.Uitstekende service - Vrijblijvend proefvaren - Deskundig advies - Hoge klanttevredenheid"
Adres: Het Aanleg, 9951 SJ Winsum (gemeente)
Telefoonnummer: 0595-444423
Stad: Winsum
Route: Het Aanleg
Postcode: 9951 SJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Sloep kopen Rotterdam, Kunstof sloep, Kunststof bootje kopen, Reitdieper sloep tweedehands, Sloep met trailer, Sloep 5 meter, Boot occasions, Elektrische sloep occasion
Recensies
Voor ons niet in de buurt, 2 uur rijden maar wel de enige die ons serieus te woord stond. Mooie boot gekocht. Werden goed op de hoogte gehouden en ideeen aangedragen. Afleveren mogen ze meer een feestje van maken.
Veel praatjes en loze beloftes. Buitenboordmotor aangeschaft voor een specifieke boot en deze zou prima aan onze eisen voldoen. Originele sticker zou nageleverd worden. Motor lekte olie en voldeed bij lange na niet aan onze eisen. Er zat een verkeerde schroef op. Er zou een andere schroef besteld worden, meermaals gebeld en steeds niet binnengekomen. Zelf erheen geweest ligt daar een schroef die onwijs lijkt op de door ons bestelde schroef. Ondertussen 2 vaar seizoenen verder geen sticker nageleverd en ook nog steeds geen andere schroef geleverd gekregen. Ga liever naar Kollum vakkundig en geen loze beloftes.
Ik heb hier goed gezocht maar kon niet 1 personeelslid vinden dat niet kundig en vriendelijk was. Met een prima deal huiswaarts gekeerd. Ik wilde een motor die niet meer leverbaar was maar nog wel als showmodel voorradig. Toen ik zei dat ik hem direct mee wilde was men enigszins verrast maar niet minder bereidwillig. Twee monteurs lieten al hun werk vallen en hebben de motor gedemonteerd en helemaal tot achterin de auto gelegd. Goede koffie.
In mei 2020 een aanbetaling gedaan voor een boot die wat onderhoud nodig had. Eigenaar Heino verzekerden ons dat eind juni de boot klaar zou zijn. Begin juli maar gebeld hoe het er voor staat. Krijg van Heino te horen dat de persoon die de reparatie moet uitvoeren aan het polyester ziek is geworden, heel zielig verhaal allemaal. Heino gaat zijn best doen om de boot met een week klaar te hebben. Eind juli maar weer contact opgenomen. Afspraken op papier gezet dat de het dit jaar2020 geen zin meer heeft om de boot af te nemen. Hij is nog steeds niet klaar. Op papier de afspraak gemaakt dat de boot 3 april 2021 zou worden afgeleverd. Dan had Heino de hele winter om de boot klaar te maken. 17 maart 2021 maar eens gebeld over de status. Boot was nog niet klaar en 3 april ging hij niet redden. Had de hele winter niet aan de boot kunnen werken, was vergeten de boot achter uit de loods te halen en nu stonden er nog allemaal boten voor die in winterstalling staan. Heino kon hier volgens hem niks aan doen. Na veel discussie op 18 maart afgesproken dat de boot eind april wordt geleverd. 25 april maar een mail gestuurd met de vraag wanneer we een proefvaart kunnen plannen. Geen reactie. Afgelopen woensdagochtend maar gebeld en voicemail ingesproken met terugbellen verzoek wordt niet terug gebeld eind van de dag maar langs gegaan. U raadt het al de boot bekeken, deze was nog lang niet klaar. Aangegeven dat ik mijn rechtsbijstand verzekering ga inschakelen. Dezelfde avond voor het eerst initiatief vanuit Heino. Hij heeft de aanbetaling terug gestort en wil de boot niet afleveren. Kortom van Dijk Watersport is geen enkele afspraak nagekomen en ik ben 2 vaarseizoenen verder zonder boot. Een zeer nare ervaring, wij gaan nooit weer naar Van Dijk Watersport.
Mooi bedrijf, klantvriendelijk Mooie nieuwe sloep Rietdieper 530XL geleverd
Ik kom al sinds het voorjaar 2020 langs om een bootje te kopen. Toen was er niets meer leverbaar ivm corona. In de zomer 2020 kom ik terug en maak een proefvaart, tevens bespreken we een deal en krijg die keurig op offerte onder vermelding dat ik daar in het najaar voor terug kon komen om het rond te maken Kom ik in het najaar 2020 terug, was ineens de offerte niet meer geldig! Medewerkers en eigenaar Heino spreken elkaar tegen en veranderen naar willekeur van antwoord: Vandijk: "dat was een offerte voor vorig seizoen", ik: " maar er was helemaal geen levering meer mogelijk dit seizoen, dus deze offerte was sowieso voor een boot voor volgend seizoen" Zij: " ja maar de offerte is nu niet meer geldig!" Ik: " waarom heb je dat dan niet gecommuniceerd in de zomer, dat de offerte na zoveel tijd niet meer geldig zou zijn. Maar mij zelfs gezegd dat ik prima in het najaar kon terug komen want dit seizoen werd het hem toch niet meer". Zij: " oh ja, maar toen wisten we nog niet dat de prijzen omhoog zouden gaan" Ik: " ja, maar daar heb ik toch niets mee te maken dat jullie dat toen niet wisten maar wel deze offerte maakten" Enzovoort. Boos doen, 'good cop, bad cop' samen met een collega, Heino haalt alles uit de kast om er geld bij op te kletsen. Roepen: "Ga dan maar weg!" Etc Ik ben weg gegaan. Word ik weer gebeld door Heino, "je moet sowieso nog allerlei dingen erbij die er niet op staan." Ik: " dat kan niet want er was mij verteld dat alles helemaal compleet is met deze offerte". Blijkbaar gebruiken ze variabele termen als 'vaarklaar' om hoe het maar uitkomt zaken uit te sluiten en achteraf er weer bij te verkopen Absolute afrader om zaken mee te doen! Ik betaal liever elders meer dan hier mee in zee te gaan.
Slechte service reageren niet op berichten over garantie zeer slecht bereikbaar wachten al een jaar op een nieuwe tas voor een rubberboot hoe moeilijk kan het zijn toen we voor de eerste x belden zeiden ze kom de tas maar omruilen dus er naar toe, daar aangekomen geen nieuwe tas beschikbaar we moeten hem bestellen werd er gezegd zodra hij er is krijg je bericht nou dat bericht moet dus nog komen we zijn nu een jaar verder heb laatst nog een bericht via messenger gestuurd en wat denk je.... wel gelezen maar niet op gereageerd ik denk dan ook dat we die nieuwe tas wel nooit zullen ontvangen helaas van Dijk watersport maar wij komen bij jullie niet weer
Dit bedrijf belooft van alles, kan alles, maar bakt er niets van! Ik heb voor ruim 12000 euro een inboard diesel gekocht. Achteraf bleek dat deze meneer er geen verstand van heeft, de garantie niet heeft geregeld en bovendien mij niet schadeloos heeft gesteld. Op email etc wordt niet gereageerd. Mijn advies, boycot dit bedrijf en geef uw geld uit ineen betrouwbaar bedrijf die service levert en te vertrouwen is!
Onze sloep drie jaar in onderhoud hier naar volle tevredenheid! De 10 pk Honda ondertussen verruild voor een 20 pk Honda prima deal kunnen maken en het onderhoud is super. Betrouwbaar bedrijf!
Eindelijk is mijn buitenboordmotor weer zo als ie hoort. Ik ben bij verschillende bedrijven geweest maar het probleem werd er niet minder van. Onlangs kreeg ik een tip van een vriend om nog eens een poging te wagen bij Van Dijk. Het bleek maar een kleinigheid te zijn. Snel opgelost voor een nette prijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid