facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor van Dijk

Adres: Noordeinde 4 , Oostzaan 1511 AD, NL
Telefoonnummer: 075 684 5509
Stad: Oostzaan
Route: Noordeinde 4
Postcode: 1511 AD



op zoek naar gerelateerd: Dierenarts Zaandam, Dierenarts Zaandijk, Ranzijn Dierenarts, Dierenarts Noord, Dierenarts in de buurt open, Dierenarts Zaanstreek, Spoed dierenarts Noord Holland, Stad en Land Dierenkliniek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Klompmaker Klompmaker 655 meter
Lienen Installatietechniek, D Lienen Installatietechniek, D 847 meter Bedankt voor de support na de gasstoring.
Recensies
Een super goede dierenarts,is een van de weinige die met gevoel voor dieren werkt.
Goede ervaren en kundig arts, heeft een prima assistente, een goed team. Goed in operaties geen onzinnige dure onderzoeken. Betaalbaar betrouwbaar en goed.
Zeer kundige arts waar wij altijd zeer goed geholpen worden.
Hij heeft mijn hondje goed nagekeken. 2 prikjes gekregen allemaal goed gegaan.
Gisteren met onze Cavalier bij van Dijk geweest. Tandjes schoonmaken, nageltjes knippen, hartje luisteren, raar dingetje van de staart afhalen. Alles onder een roesje. Dronken hondje opgehaald maar dat was geen probleem. Chris en Ivonne altijd even vriendelijk en lief voor onze hondjes. In de avond heeft Ivonne nog gebeld om te vragen hoe het met Rommie ging. Alsof er niets gebeurd was. Zo fris als een hondje. Grote plas gedaan, en was daarna weer helemaal wakker. Dank jullie wel voor de goede zorgen.
Fijnez rustige man die zekerheid uitstraalt. Niet gedigitaliseerd. Volledig op papier. Meerdere malen per dag/per week inloopspreekuur. Prima arts.
Goede en vriendelijke dierenarts en assistente, de prijs valt ook mee. Ons hondje heeft gelijk de juiste medicijn gekregen en het gaat veel beter met haar.
Erg aardige dokter en assistent . Vond alleen het bedrag voor nog geen 5 minuten en loos alarm erg aan de prijs. €40 , maar dat zal wel normaal wezen .
Mijn 1e keer ,heel vriendelijk,zeker een goed adres mocht er wat met u huisdier zijn.
Een hele goeie arts en ook één goeie assistente een superteam én superlief voor de dieren zowel voor onze cavia's en onze hond onze meisje Bibie 13 jaar vroeger gingen we naar schoenmaker op de martin luther kingweg deze arts vindt ik als baasje van Bibie zoniet gelijk danwel beter er zijn geen dierenartsen meer klinieken zoals ranzijn bah allemaal leerlingen die je dieren waar je zo'n mooie band mee hebt door een leerling laten behandelen Nee lekker naar van dijk het is een rustige amicale arts heerlijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid