facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Dijk Auto’s

Van Dijk Auto’s

Info

In- en verkoop auto's



"Auto van Dijk is een familiebedrijf die zich sinds 1986 bezighoudt met de verkoop en reparatie's van auto's. Naast personenauto's hebben we ook bedrijfsauto's op voorraad."
Adres: Nieuweweg 37, 8391KP Noordwolde
Telefoonnummer: 0654245975
ln.gninelrevtsneidekjilekazkjidnav@ener
Stad: Noordwolde
Route: Nieuweweg 37
Postcode: 8391KP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: van dijk autos woerden, auto van dijk facebook, van dijk auto harmelen, van dijk auto sint oedenrode, auto van dijk klazienaveen review, auto garage waalwijk, van dijk autos de krim, auto verkoop
Recensies
Na een vakantie in Duitsland gaf mijn auto een storing aan. Omdat ik toch wilde weten wat het probleem was en toch nog wel een eind moest rijden, kwam ik bij autobedrijf van dijk terecht in Klazinaveen. Ik heb het probleem uitgelegd en men kwam meteen in actie. Ondanks dat het probleem niet kon worden verholpen heeft de eigenaar de auto uitgelezen. Echt super .
Onze bedrijfsauto komt van Van Dijk. Een betrouwbaar bedrijf welke zijn afspraken na komt. Alles is zo gegaan als besproken. Wij kunnen dit bedrijf ook zeker aanbevelen.
Als wij een auto kopen is het altijd bij van dijk, behulpzaam en betrouwbaar
Diep en diep teleurgesteld in dit bedrijf! Nadat ik mijn auto hier gekocht had heb ik binnen 4 maanden moeten constateren dat het frame van het panoramadak gescheurd was. Dit was al geruime tijd het geval gezien de waterschade in de auto. Het bedrijf wil alleen 'iets' voor je betekenen nadat je de rechtsbijstand inschakelt. Je wordt voor het blok gezet en moet zelf aantonen dat de auto een non-conformiteit heeft gehad bij de verkoop. Het is niet eens mogelijk om te praten over een oplossing, meteen wordt de schuld bij de koper neergelegd. "Je zult het dak wel open gedaan hebben bij vorst"... Mijn auto vier weken moeten missen doordat ze 'er naar zouden kijken' en uiteindelijk is het enige wat ze gedaan hebben het aanbrengen van een klein laagje kit, wat niet de oplossing was. Inmiddels het dak zelf maar laten repareren tegen bijna €3000,- omdat het in Nederland gaat om wat je bewijzen kan, Van Dijk onttrekt zich aan alle verantwoordelijkheid en beweert vervolgens ook nog eens 'een erg service gericht' bedrijf te zijn. Koop hier alsjeblieft nooit iets!!
Super tevreden! Super klantvriendelijk! mooie Peugeot gekocht uit 2017 voor een prima prijsje.
Super bedrijf met uitstekende service! In Oktober 2019 heb ik bij Auto Van Dijk een nieuwe auto gekocht en hierbij heb ik een garantiepakket genomen van een half jaar lang. Vlak voor het aflopen van mijn garantie kreeg ik pech met mijn auto en heb ik contact gezocht met Auto Van Dijk, Hun hebben mijn auto opgehaald, gerepareerd en weer teruggebracht Is toch een rit van 100km heen en weer!. Echter bleek dat de storing alsnog niet compleet verholpen was. Vervolgens opnieuw contact op gezocht en nogmaals hebben hun alles alsnog gerepareerd terwijl theoretisch mijn garantie afgelopen was! Na twee weken kreeg ik een nieuwe storing wat mogelijk wegkwam bij een onderdeel wat door Auto van Dijk gerepareerd was. Ik heb contact opgenomen en ik kon vrij snel langskomen zodat hun konden kijken of dit kon liggen aan het vervangende onderdeel, Hier zijn ze alsnog een hele dag mee bezig geweest en helaas was de conclusie dat dit niet het geval was. Echter is er niks verder doorberekent aan mij. Ik raad dit autobedrijf zeker weten aan, hier staat kwaliteit hoog in het vaandel en hun doen echt een stapje extra voor de klant! Sascha en Autobedrijf Van Dijk nogmaals velen dank voor de goede service!
Zeer goede ervaringen met auto van Dijk. In de 2de week van januari een proefrit aan huis gehad nadat verkoper Jordy had aangegeven dat er een auto binnen kwam met de eisen die ik stelde aan een auto. Dit en de verkoop van de auto allemaal goed verlopen. Nadat bleek dat er iets kapot was aan de auto werd de auto gewoon bij mijn werk weggehaald en klaar gemaakt. En ik hoefde me geen zorgen te maken om kosten omdat ik de auto nog geen week in mijn bezit had. De service is geweldig!! Vriendelijk personeel en denken echt met je mee. Voor mij een grote aanrader en zou het iemand anders ook echt aanraden. Toppers!
Fijne bedrijf goed geholpen we hebben een prachtig.auto dank je wel daar
Top autodealer! Afgelopen week zeer goed geholpen. Bij aanschaf van de auto die we hebben gekocht in augustus 2020 een garantie pakket van de BOVAG erbij gedaan. Afgelopen vrijdag auto gebracht wegens piepende remmen.... Na alles bekeken te hebben zijn de remschijven en blokken kosteloos vervangen en is onze auto op mijn werk weer terug gebracht! Wat een service! Erg bedankt!
Waardeloos bedrijf koop hier geen auto!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid