facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Diemen FunSports

Van Diemen FunSports

Info

Van Diemen FunSports is gespecialiseerd in Wintersport.
U kunt bij ons terecht voor skionderhoud in eigen beheer.

Adres: Handweg 129, 1185 TW Amstelveen
Telefoonnummer: 020 6414168
Stad: Amstelveen
Route: Handweg 129
Postcode: 1185 TW


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Carolien van Diemen, Gerard van Diemen, Van Diemen Amstelveen, Wintersport winkel Amstelveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Special Sports I Hockey Special Sports I Hockey 3 km Super kundig en aardig geholpen. Ze hebben groot hockeyveld waar je alles kunt uitpro...
WorkoutSupply WorkoutSupply 3 km IJsselgym ziet er top uit door het fraaie materiaal van workoutsupply. Beste prijs / ...
Runnersworld Amsterdamse Bos Runnersworld Amsterdamse Bos 3 km Ik ben ontzettend blij dat ik jullie vandaag ontdekt heb! Dank voor het Super advies ...
Dutchfitgirls.com Dutchfitgirls.com 4 km Feel good, wear Dutchfitgirls fitness leggings and outfits. Our mission is to make yo...
Aikipro Aikipro 20 km Aikipro is de expert in Nederland voor aikido kleding, accessoires en wapens.
Recensies
Snowboarden is mijn leven, vandaar dat ik mijn totale uitrusting bij "van diemen" haal. Kwaliteit vakkundig personeel, voeten worden gemeten en er kan altijd een grapje worden gemaakt. Toptent ga zo door!
Super service en echte vakmanschap aanwezig. Ik weet niet eens meer waar die diepe groeven in mijn funtool zaten...
Een hele prettige ervaring! Zelden heb ik mijn skies zo vakkundig behandeld terug gekregen. Alle beschadigingen prachtig weggewerkt, prima scherp geslepen en een mooi patroon in de waxlaag om het af te maken. Nogmaals dank. Tot volgend jaar!
Een gezellige familie winkel met een unieke combinatie van een vader die perfect skies kan slijpen en waxen, een moeder die alles weet van skischoenen passen en daar ook de tijd voor neemt, een dochter die je alles kan vertellen over skies zodat jezelf kan bepalen welke ski het beste bij je past. Ik kom volgend jaar terug.
Top zaak! Zeer deskundige hulp gehad bij mijn nieuwe skischoenen uitzoeken. Echt heel goed en persoonlijk. Kreeg wat te drinken terwijl mijn schoenen op maat gemaakt werden. Echt heel blij verrast met deze fijne ervaring.
Ik geloof best dat ze hier goed spul verkopen, maar helaas ben ik zover niet gekomen. Ik had een afspraak gemaakt om skischoenen te passen/kopen. Door omstandigheden was ik te laat voor deze afspraak. De manier waarop het ongenoegen hierover werd geuit was ronduit onfatsoenlijk en in mijn ogen overdreven. Ik geef grif toe dat het niet netjes van mij was om 15 minuten te laat te komen, maar ik verwacht wel te allen tijde dat het fatsoen bewaard wordt. Na ongeveer een minuut aan verwijten en impertinente opmerkingen was de maat vol en ben ik verontwaardigd en verbaasd de winkel uitgelopen. Gelukkig zijn er meer goede wintersportzaken in de omgeving.
Snowboard moest voor onderhoud weg en had nog minder dan 2 weken. Van Diemen bleek zeer vriendelijk en hulpvol aan de telefoon en binnen een week was het board al klaar. Leuke eigenaar en vriendelijk personeel. Komen erg vakkundig over!
Na het lezen van de vorige review een lichte twijfel om te gaan. Toch een afspraak gemaakt, wel op tijd gekomen, daarom maak je een afspraak!!!! Echt super geholpen. Verstand van zaken. Een drankje tijdens het passen. Super dat er nog gewoon eerlijke service bestaat. Heb nu schoenen die top zitten. Bedankt voor alles.
Echt een top winkel! Dit jaar heb ik hier mijn ski's en skischoenen gekocht. In de winkel wisten ze echt waar ze het over hadden en ik ben goed geadviseerd. Ik ben hartstikke blij met mijn aankopen!
Geweldig kundig personeel. Al flink wat jaren last van mijn voeten maar na een bezoek aan Van Diemen heb ik een pijnvrije skiweek gehad. Kan deze deze absolute specialist bij iedereen aanraden.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Van Diemen FunSports met het openbaar vervoer


Amstelveen, Handweg 190 meter
171
Amstelveen, Maalderij 210 meter
171
Amstelveen, Maalderij 220 meter
171
Amstelveen, Lindenlaan 420 meter
171
174
Amstelveen, Lindenlaan 430 meter
171

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid