facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van der Zwart Jewelz

Van der Zwart Jewelz

Info

De juwelier van Noordwijk, met een veelzijdig aanbod van horloges en sieraden.
In ons eigen atelier kunnen wij ieder gewenst sieraad repareren.

Adres: Hoofdstraat 6, 2202 GD Noordwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31(0)71 3611575
Stad: Noordwijk
Route: Hoofdstraat 6
Postcode: 2202 GD


Openingstijden

Maandag: 12:15 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 12:15 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Juwelier Parlevliet, Juwelier Lisse, Juwelier Katwijk aan Zee, Parlevliet Katwijk, Juwelier Rijnsburg, Juwelier Wassenaar, Juwelier Katwijk overvallen, Sieraden Noordwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Juwelier Juwelina.nl bollenstreek Juwelier Juwelina.nl bollenstreek 996 meter Juwelina.nl is de online shop voor gouden juwelen. Met meer dan 10 jaar ervaring kunn...
Recensies
Hele fijne ervaring mogen beleven bij juwelier van der Zwart! Persoonlijk geholpen door de zoon van de eigenaar, die mij perfect heeft geadviseerd over de aankoop van een mooie gouden collier! Echt een aanrader om hier eens te gaan kijken!
Wat zijn wij hier ontzettend vriendelijk geholpen. Er moest een kleine reparatie aan mijn Buddha to Buddha armband gedaan worden, en die werd meteen zonder kosten gerepareerd. We konden er gelukkig op wachten. Ze hebben een grote collectie aan Buddha to Buddha sieraden, dus ik kom hier zeker over een paar maanden weer terug. Ik heb al wat op mijn verlanglijstje staan.
Goede winkel! En een top Goudsmit! Ik kwam een ring brengen die zowel mijn opa als mijn vader héél lang hebben gedragen, totaal verlaten dus. Met de vraag of deze gerepareerd kon worden. Juwelier in de buurt zei dat deze niet gemaakt kon worden Ring achter gelaten en er werd netjes van tevoren gebeld met de prijsopgave. Zeeeeeer tevreden met het eindresultaat!! Ring is als nieuw qua goud en de steen nog in staat zoals deze geleverd werd. Pap was ook heel tevreden! “Ziet eruit zoals hij ooit was” Heerlijk!
Heb vijf weken geleden een armbandje gekocht, die helaas brak de derde keer dat ik hem droeg. Ondanks dat de ruiltermijn verstreken was, kreeg ik het volledige aankoopbedrag terug middels een tegoedbon. Zéér coulant. Ga nu op mijn gemak een nieuw armbandje uitzoeken. Dat gaat vast lukken, want het assortiment is zeer uitgebreid en het advies van de medewerksters neem ik ter harte! Nogmaals dank voor de geweldige service!!!
Als je hier oorbellen wilt laten schieten doe het aub niet hier. Bij mij zijn ze totaal niet symmetrisch gezet waardoor er heel veel ruimte zit tussen mijn 1e en 2e gaatje. Het ziet er echt niet uit. De medewerkers namen niet hun tijd om netjes te kijken waar de oorbellen geschoten moesten worden en ze waren heel erg aan het haasten. Personeel was erg chagrijnig en neemt niet de tijd om je goed te helpen.
Niet zo goed. Medewerkers niet op de hoogte hoe een horloge met bleutooth in te stellen. Vanaf aankomende woensdag weer iemand aanwezig die hier meer van weet. Slechte service en gemiste kans en aankoop.
Een ring gebracht om te laten vergroten. Na vier weken wachten, bleek de ring helemaal glad gerhodineerd wat totaal niet de bedoeling was. Na weer vier weken was de ring pas klaar maar bleek deze helemaal niet vergroot te zijn. Bijna twee maanden verder en een rekening voor iets wat niet gebeurd was. Perplex… al eerder slechte ervaringen gehad. Kom er nooit meer. Ballentent!
Míjn aanstaande kocht de verlovingsring hier en hij mocht geruild worden als de ring te klein of te groot was. Hij was te klein ik ging hem ruilen. Ik kreeg de prijs onder mijn neus en de opmerking dat ik eigenlijk moest bij betalen. Geen fijne ervaring dus.
Wil je een horloge hebben sta ik met een VVVbon in me hand te wachten op een Lorus die buiten in de display staan. Telkens weet word een ander geholpen en als ik zeg 'ik sta hier 10 min en deze mensen komen net binnen, lijkt mij dat het mijn beurt is?' De verkoopster kijkt me aan en zegt gewoon ik dacht dat u rondkeek en niets wilde kopen? GVD OMDAT IK NIET IN EEN 3 DELIG PAK LOOPT EN MET EEN VVV BON IN ME HANDEN HEB BETEKEND ZEKER DAT IK GEEN AANKOPEN WIL DOEN???? NOU NU ZEKER NIET MEER, GA WEL NAAR DE HORLOGELOODS EN DE MAZZEL
Heel jammer, ik heb een mooie ZINZI armband gekregen voor ons 10 jaar huwelijksfeest met zircconium en maar 2 dagen kunnen dragen, want het was al stuk!!!! De haakjes tussen de steentjes zijn veel te dun en te zwak. Echt teleurgesteld! Koop nooit iets van ZINZI hoor het is maar prulletjes, en dan ook voor geen spotprijs!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid