facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van der Zee Kunststof & Aluminium Kozijnen B.V.

Van der Zee Kunststof & Aluminium Kozijnen B.V.

Info

Van der Zee Kozijntechniek & Gevelelementen BV is een familiebedrijf, gespecialiseerd in assemblage, fabricage en montage van Kunststof en Aluminium kozijnen.



"Van der Zee Kozijntechniek & Gevelelementen B.V. is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en monteren van Kunststof en Aluminium kozijnen, ramen en deuren voor zowel bedrijven als particulieren. Wij streven ernaar om kwalitatieve producten en professionele diensten aan te bieden, zodat winstgevendheid en de groei van het bedrijf gewaarborgd kan worden. Onze doel is dan ook, dat de klant 100% tevreden is met het eindresultaat, zodat wij alle verwachtingen doen overtreffen. Wij denken met u mee, want uw wens is onze zorg."
Adres: Industrieweg 23, 2651 BC Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 010 - 246 00 31
Stad: Berkel en Rodenrijs
Route: Industrieweg 23
Postcode: 2651 BC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Van der Zee huisarts, Van der Zee Joure, Van Der Zee fotograaf
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Apployed Apployed 735 meter De HR software van Apployed is makkelijk in gebruik voor de medewerkers, managers en ...
Flexim Instruments Benelux B.V. Flexim Instruments Benelux B.V. 2 km Leverancier van meetinstrumenten in Berkel en Rodenrijs.
Recensies
Wat een fantastisch bedrijf, kozijnen van mijn hele huis laten vervangen. super netjes gewerkt, goede communicatie en prachtig opgeleverd. geweldig nette en vriendelijke werkmannen. niks dan lof voor dit bedrijf!
Wat is dit een goed en net bedrijf! Uitstekende communicatie en nette werkmannen. Ik ga ze zeker inhuren voor de vervanging van mijn erker.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid