facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van der Zalm Zonwering

Van der Zalm Zonwering

Info

Van der zalm-Zonwering is uw professionele zonwering bedrijf bij u in de buurt, zowel particulier als bedrijfsmatig staan we voor u klaar.

Geschiedenis

Bent u nog niet toe aan iets nieuws, maar opzoek naar iemand voor onderhoud of reparatiewerkzaamheden, ook dan staan wij met een enthousiast team mensen voor u klaar.

Adres: Marconiweg 18, 8501 XM Joure
Telefoonnummer: 0513-850840
Stad: Joure
Route: Marconiweg 18
Postcode: 8501 XM



op zoek naar gerelateerd: Prijs structurele zonwering, Vaste zonwering, Zonwering voor schuine ramen, Zonwering driehoekig raam, Schuine screens, Screens schuin dak, Solar screens, Rolluik driehoekig raam
Recensies
Denk dat de meeste reviews zelf gemaakt zijn...en niet van echte klanten afkomen Dit bedrijf is arrogant, reageert niet op meerdere 5x email's, pas als we via een importeur een offerte aanvragen van schuine zonnewering, komt er een offerte. zonder 'excuses' dat het zo lang heeft geduurd Vervolgens maar een berichtje gedaan, dat we met een dergelijk arrogant bedrijf geen zaken willen doen.... Vervolgens kwam de wederom arrogante opmerking terug: 'dan niet' ..... R. Van der Zalm.
Bij meerdere zonwering bedrijven langs geweest. Maar bij van der zalm toch het beste advies gekregen. Richard is een aardige en eerlijke verkoper met kennis van zaken. Erg blij met mijn nieuwe zonnescherm. Ik kan dit bedrijf iedereen aanraden.
Opzoek naar hoge kwaliteit zonweringen? Zoek niet verder! Professionele service, fijn contact en een mooie showroom!
Mijn moeder heeft 8 stuks Buppendorf ID 3 solar rolluiken bij Van der Zalm besteld en laten monteren. Uitermate tevreden over de klantvriendelijkheid en montage alsmede de scherpe offerte. De rolluiken zelf zijn ook een aanrader. Zeker op solar geen gedoe meer met de stroomvoorziening. De rolluiken lopen zeer stil en soepel. En 7 jaar garantie op het complete product inclusief de accu zegt wel dat ze vertrouwen in het product hebben. Al met al een aanrader, zowel firma Van Der Zalm als Buppendorf solar rolluiken.
Renson screen besteld bij Richard van Zalm te Joure, mooi op tijd geleverd, zeer vakkundig gemonteerd en zeker een aanrader in deze branch. Gratis opmeten en monteren, vriendelijke mensen met verstand van zaken. Het juiste adres voor zonwering, mooie winkel met veel merken en opties. Aanrader!
Een veranda met screens en zonwering laten plaatsen....Goede klantvriendelijkheid en doen wat ze beloven...ondanks de coronaperiode een snelle en betrouwbare service... een echte aanradee
Koop hier niks! Onaardig personeel. Binnen 10 minuten stonden we weer buiten. Gr
Top producten, goede service, eigenaar staat hiervoor.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid