facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van der Woude Fietsen

Van der Woude Fietsen

Info

Welkom om onze Facebookpagina. Wij bieden een groot aanbod stadsfietsen, elektrische fietsen maar ook kinderfietsen, racefietsen en mountainbikes.

Adres: Oud Kaatsveld 13, 8801 AA Franeker
Telefoonnummer: 0517-394411
Stad: Franeker
Route: Oud Kaatsveld 13
Postcode: 8801 AA



op zoek naar gerelateerd: Tweedehands fietsen Franeker, Van der Woude Groep, Ebike Franeker, Auto van der Woude Gorredijk, Fietsen Harlingen, Rienk's fietsen, Tweedehands elektrische fiets Friesland, Elektrische fiets huren Franeker
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Racefietsen Outlet Racefietsen Outlet 2 km Deze week een fiets gekocht, rijdt heerlijk. Was het geld meer dan waard
Recensies
Zeer deskundig en vriendelijk personeel. We hebben een nieuwe fiets gekocht en zijn daarbij zeer goed geadviseerd wat de voor en nadelen zijn van bepaalde merken.
Top service, en zeer vriendelijke werknemers die ook weten waar ze over praten en de tijd voor je nemen. Uitgebreid assortiment en veel voorradig. Mocht je een nieuwe of gebruikte fiets zoeken dan is dit zeker een aanrader. En uiteraard een goede prijs kwaliteits verhouding!!
Op een zaterdag gebeld over een electrische fiets die op Internet stond. Nico gaf aan dat ze de fiets langs konden brengen voor een proefrit. Bij goedkeur wilde ik de fiets houden maar er moest wel een rekje voorop. Geen enkel probleem werd gewoon al dat gedaan. Even later belde hij al dat het de middags al kon. En......de fiets gehouden. Helaas ging het tot 3 x mis met een verkeerde lader maar dat werd tot op de de puntjes super opgelost. Ik ben dus met .
Fiets aangeboden ter reparatie. Verlichting niet gerepareerd maar is wel in rekening gebracht. Bij melding hiervan wil men hier niets van weten en wordt er gezegd, "ga maar naar De Jong, want het is een Trek fiets". Oftewel als je je fiets niet koopt bij Van der Woude, dan helpen ze je met frisse tegenzin. Monopolie gedrag. Intussen wordt er met onze klacht niets gedaan. Tijd voor een echte fietsendealer in Franeker. Ga voortaan wel naar Harlingen. Daarnaast eerder de fiets van mijn dochter gebracht ter reparatie. Bij reparatie wordt haar spatbord stuk gemaakt en krijgen we de fiets zo terug zonder dat hier melding van wordt gemaakt. Bij opmerkingen hierover in eerste instantie ontkennen. Service van niks. Dit is niet wat je van een fietsendealer/reparateur mag verwachten. Fietsen haal ik voortaan wel via internet of een andere dealer. Bij deze beveel ik Meindert Fietsen uit Leeuwarden/Hardegarijp van harte aan. Die repareren je fiets gewoon waarbij het niet uitmaakt waar jij je fiets hebt gekocht en bovendien nog goed ook.
Prima service tegen een hoge prijs.
Remblokje liep aan tijdens een toertocht. De meneer die mij hielp met een noodreparatie deed dit heel snel en vroeg bovendien geen vergoeding. Heel aardig. Bedankt nog!
Mooie Pegasus fiets voor een goede deal. Snel klaar gemaakt snel fietsen.
Al vele fietsen gekocht bij Van der Woude, altijd super geholpen en goede service. Vriendelijke verkopers. Geen poespas, gewoon goed. Een aanrader!
Geweldige service en vakkundig personeel.
Prima geholpen!! Nette medewerkers..en heel snel...top dus..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid