facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van der Wou Uitvaartzorg

Van der Wou Uitvaartzorg

Info

Een uitvaartonderneming met een zeer persoonlijke benadering, voor zowel de meer traditionele uitvaarten als uitvaarten met een volledig eigen karakter op bijzondere en aparte locaties.
Ook wanneer u verzekerd bent, zijn we u graag van dienst.



"Uitvaartverzorging in de breedste zin van het woord.Uw steun en toeverlaat bij het afscheid nemen van een geliefde."
Adres: De Slof 33, 5107 RH Dongen
Telefoonnummer: 0162-386450
Stad: Dongen
Route: De Slof 33
Postcode: 5107 RH



op zoek naar gerelateerd: Uitvaart Dongen, Uitvaartverzorging Van Berkel, Www uitvaartverzorgingvanberkel
Recensies
Enige tijd terug hebben wij in verband met de uitvaart van onze moeder contact gehad met Nicole van der Wou Van der Wou uitvaartzorg Simpel gezegd kunnen wij stellen dat we zeer tevreden zijn over de wijze en de organisatie van Nicole bij de begeleiding van de uitvaart . Nicole is punctueel, houdt zich aan afspraken en heeft daarnaast het vermogen om een goede middenweg te kiezen tussen zaken aansturen en de regie bij de familie te laten . Mede dankzij haar kunnen we terugkijken op een heel goed afscheid .
Nicole van der Wou heeft de uitvaart van onze moeder verzorgd. We waren zeer tevreden! Een zeer betrokken, service gerichte en praktische aanpak met ontzettend veel gevoel voor het belang van onze familie. De rust die Nicole naar ons uitstraalde en toch leidde tot een perfecte organisatie sprak ons ontzettend aan.
Ik ken Van der Wou Uitvaartzorg vanuit onze locatie Oude Kerk Dongen. Van der Wou boekt regelmatig onze locatie voor uitvaarten van haar cliënten. De samenwerking is dermate dat mijn reactie altijd is: als ik voor de situatie kom te staan dat ik een uitvaartonderneming nodig heb, dan bel ik Nicole. Zij staat er hetzelfde in als ons bedrijf: alles doen voor de klant, de kleinste details zijn ingevuld, gaan voor meer dan 100% tevredenheid! Wat een prettig mens, en ook, wat een fijne medewerkers heeft ze!
Hele fijne warme begeleiding van Nicole na het overlijden van onze vader. Wij bevelen Van de Wou zeker aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid