facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van der Werf Technical Support

Van der Werf Technical Support

Info

Uw specialist op het gebied van repareren/vermaken of smamenstellen van cardanassen voor machines in de landbouw, industrie en automobielindustrie.

Adres: Aan de Steenoven 2a, 5993 RJ Maasbree
Telefoonnummer: 0640411096
ln.troppuslacinhcetfrew@cire
Stad: Maasbree
Route: Aan de Steenoven 2a
Postcode: 5993 RJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: cardanas revisie, maasbree
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fietsreparatie 't Rooth Fietsreparatie 't Rooth 2 km Super goede service,
Ewalds&wijnen autoservice Ewalds&wijnen autoservice 2 km Is uw auto toe aan APK, onderhoud of reparatie? Ewalds&Wijnen is het adres voor vakk...
Autobedrijf Broekmans Autobedrijf Broekmans 2 km Goed bedrijf, jammer dat de varage gaat sluiten
Carservice maasbree Carservice maasbree 2 km Baarlosestraat 1 Maasbree
Siberië (Peel en Maas) Siberië (Peel en Maas) 4 km Siberië is een buurtschap in de Nederlandse gemeente Peel en Maas.De buurtschap ligt ...
Recensies
Goed bedrijf met kennis van zaken, hier terecht gekomen voor revisie van een kruiskoppelingen. Gisteren de bus gebracht vandaag opgehaald. Helaas heeft Mercedes garage van Driel in Liempde dusdanig lopen beunen dat de as beschadigd is geraakt en ook nog eens gebalanceerd moest worden, gelukkig is dit door van der Werf netjes geconstateerd dmv. fotos en video materiaal. Top service!!
Prima aandrijfas op maat gemaakt. Prijs helaas wel hoger als vooraf ingeschat.
Vandaag langs geweest om de cardan van mijn bmw te laten maken, ik had last van piep en kraak geluiden. Bijde kruiskoppelingen zijn vervangen en de cardan is opnieuw gebalanceerd. Wat een verschil het is hardstikke stil ineens in de auto, ook op hogesnelheid. Ook geen enkele trilling meer. Voorheen had ik ook een rammel als ik gas gaf in lage toeren altijd gedacht dat het de uitlaat zou zijn en een soort speling als ik gas gaf alles is weg! Ik ben van klachten af die ik nooit gelinkt had aan me cardan as. Flink stuk voor gereden maar het was het meer dan waard! Zeker een aanrader om hier heen te gaan.
Goed advies en duidelijke uitleg voor de revisie van een cardanas. Kosten vielen zeker mee!
Na het vervangen van tussenlager en rubber, had mijn Volvo S90 Executive, 15cm langer dan een normale, last van een trilling in de cardanas. De Volvo dealer die het onderdeel vervangen had kon het niet oplossen, ook niet met behulp van twee cardanas specialisten. Er bleef een brom in zitten. Er was wel mee te rijden, al stoorde ik me wel aan de brom met name bij 70 en 120km/u. Daarom heb ik contact gezocht met van der Werf. De cardanas is gebalanceerd, er is een kruiskoppeling opnieuw gemonteerd omdat deze scheef zat en er zijn diverse tweedehands tussenlagers en rubbers geprobeerd. Geen nieuwe, zoals afgesproken, want die waren niet op voorraad. Slordig, want die afspraak was een maand eerder al gemaakt, tijd genoeg om een aantal van die dingen te regelen. Het resultaat was dat de trilling sterker was dan voorheen, met name op snelheden boven de 70km/u. Dat merkte ik pas op de weg naar huis op de snelweg, want het weggetje waar we getest hebben is niet geschikt voor hoge snelheden. Dus ik meld dit, maar dan heeft van der Werf geen tijd om er nog iets aan te doen en laat me gewoon 130 km naar huis rijden, zonder ook maar iets van een mogelijke oplossing voor te stellen. Ik zat op dat moment met een auto die niet sneller dan 90km/u gereden kan worden zonder gek te worden van de dreun van de cardanas, terwijl op de heenweg 130 km/u nagenoeg trillingsvrij mogelijk was. Dat het probleem niet opgelost zou worden had ik nog wel enigszins verwacht. Maar dat de trilling sterker zou worden en vooral dat er dan niets meer aan gedaan wordt, helemaal niet. Later heb ik de complete cardanas met tussenlager laten vervangen door een exemplaar afkomstig van een Volvo sloperij in Zweden. Daarmee is de trilling helemaal opgelost. De trilling zat dus wel degelijk in de cardanas en/of tussenlager. Zeer slecht resultaat en slechte service. Wel flinke korting gekregen, maar zelfs dat is nog teveel geld voor het slechter maken van mijn auto. Reactie op het bericht van de eigenaar: De balanceermachine gaf aan dat het perfect was, dus kon er verder niets meer gedaan worden, behalve een andere tussenlager steun proberen. Buiten dat is er geen voorstel gedaan om er verder in te duiken. Weer een dag vrij nemen, twee keer 130 km rijden met een auto die niet sneller dan 90 km/u gereden kon worden voor een andere tussenlager steun zag ik niet zitten en ik heb dat ook laten weten. Daarom hadden we de afspraak gemaakt om de helft van het betaalde bedrag aan mij terug te betalen. Ik heb echter niets ontvangen sinds 2-6-2016 tot op heden. Geen reactie van mijn kant klopt dus niet. Ik heb zelfs op 21-7-2016 nog gemeld dat de cardanas uit Zweden de trilling verholpen heeft.
Vandaag mijn kruisstuk laten vervangen van mijn BMW e46, nadat het een tijdje terug erg begon te trillen, piepen en te brommen. Was in een uurtje klaar inplaats van 3 dagen mijn auto kwijt als ik het ergens anders liet doen en kon in tussentijd gewoon rustig wachten en meekijken. Vakkundig en snel gedaan. Ik had daarna een heerlijke rit terug van 256km ! trillingsvrij!
Geduldig via de mail antwoorden gekregen op gestelde vragen over de problemen die ik met mijn Cayenne had. Duidelijke diagnose stelling te lezen op website van Van Der Werf. Snel tijd vrij gemaakt voor reparatie in de werkplaats in Maasbree en cardan laten vervangen plus een rubber. Binnen no tijd weer op pad met een heerlijk rijdende Porsche zonder bonken onder de middenconsole van het kapotte ophanglager van de cardanas. Vakman met een eerlijke prijs was de rit van 160 kilometer dubbel en dwars waard!
Door Eric de cardanas van mijn Vito laten reviseren, er moesten 3 nieuwe kruiskoppelingen in. Eric is een vakman met verstand van zaken. Prijs kwaliteit verhouding is goed, je krijgt duidelijk advies en zelfs garantie op de reparatie. Fijn bedrijf wat ik iedereen zou aanbevelen!
Vandaag bij hem geweest. Super vriendelijke service en van het begin tot het eind op de hoogte gehouden. Heb nu een nieuwe cardan as onder de vito en deze rijd weer geruisloos. Ook het dreunen tijdens het optrekken is weg. Echt een aanrader dit bedrijf.
Tussenas naar voorwielaandrijving van jeep grand Cherokee trilde bij 90 km na vervanging rubber ,kon zelf niets vinden .via internet bij Van der Werf uitgekomen ,as opgestuurd en die hebben er een nieuwe homokineet de oude was toch beschadigten origineel rubber opgezet.Kreeg binnen een week de as retour gestuurd ,onder de auto gezet en detrilling was weg en de aandrijving was gelijk een stuk stiller. Ben zeer tevreden . olllllllo Piet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid