facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van der Weijden versgemak

Van der Weijden versgemak

Info

Wij zijn een verswinkel in Heemstede en hebben ons onder andere gespecialiseerd in het bezorgen van dagelijkse lunches. Tevens kunnen wij de complete boodschappen leveren.

Geschiedenis

Bovenstaande openingstijden zijn de openingstijden van de verswinkel. Uw bestelling kunt u doorgeven op onderstaande manieren:
- e-mail: wanneer uw e-mail voor 17.00 uur binnen is, ontvangt u uw bestelling de dag erna.
- Fax: wanneer uw fax voor 17.00 uur binnen is, ontvangt u uw bestelling de dag erna. U kunt uw bestelling faxen naar: 023 - 529 63 73.
- Telefonisch: wanneer u voor 17.00 uur belt, ontvangt u uw bestelling de dag erna. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer: 023 - 528 67 15.

Adres: Amstellaan 5-7, 2105 VD Heemstede (Noord-Holland)
Telefoonnummer: 023-5286715
Stad: Heemstede
Route: Amstellaan 5-7
Postcode: 2105 VD


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 18:00
Dinsdag: 07:30 - 18:00
Woensdag: 07:30 - 18:00
Donderdag: 07:30 - 18:00
Vrijdag: 07:30 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Albert Heijn Zandvoortselaan Albert Heijn Zandvoortselaan 2 km Het is een mooie winkel. Ondanks dat het geen grote winkel is, is er toch een ruim as...
Albert Heijn Blekersvaartweg Albert Heijn Blekersvaartweg 2 km Aanvulling is zeer slecht. Vandaag de winkel uitgelopen na misgrijpen bij 4 producten...
Recensies
Heerlijke vers belegde broodjes, en vrijdag broodjes bal. Als hovenier onderweg zijn wij hier vaak! Prijzen zijn ok!!
Lekkere broodjes. Vrijdag broodje bal. Aanrader. Kleine supermarkt, maar goed assortiment.
Ja dit is we een heel fijn zaakje. Lekkere broodje met goed beleg voor een zeer betaalbare prijs. Onder de 5 euro zit je vol van 2 broodje met beleg en hou je niet zelden genoeg over voor drinken..
Een goede winkel met een ruim assortiment met goede kwaliteit producten. Ook heeft alles een hele lage prijs. We komen hier vaak om lekkere broodjes te halen voor de lunch. Het is een klein maar knus winkeltje waar ze van alles en nog wat hebben. Ze hebben er ook heel lekkere magnetron pizza. Je kan hier terecht voor al je boodschappen, en als je in het weekend een lekkere lunch hebt, kan je hier van alles en nog wat kopen.
Hele lekkere broodjes. Mijn favoriet is het broodje beenham.
Doe mijn dagelijkse boodschappen al zoveel jaren daar het is er erg prettig is wordt er persoonlijk geholpen.?
Voor een kleine buurtsuper een verrassend ruim assortiment, ideaal voor een kleine dagelijkse boodschap of een vergeten ingrediënt. Daarnaast is het vers assortiment aan broodjes, vleeswaren, kaas en kant en klaar gerechten super.
Hele fijne buurtwinkel! Lekkere broodjes uit de oven, kunnen ook belegd worden. Kan er zelfs een kopje koffie drinken!! Heel vriendelijk personeel!!
Klein en krachtig assortiment. Ook een heerlijk belegd broodje ter plaatse bereid
Lekker vers brood, Coolbest, melk en eieren, alles wat ik nodig had!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid