facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van der Velden Keukens

Van der Velden Keukens

Info

Van maandag t/m donderdag verwelkomen wij u graag in onze showroom op afspraak!
Op vrijdag is onze showroom geopend van 10:00 - 17:00
Op zaterdag staan wij van 10:00 - 16:00 voor u klaar!



"Wij zijn van maandag t/m donderdag ook 's avonds op afspraak geopend. Vrijdag & zaterdag is onze showroom open zonder afspraak."
Adres: Putterweg 23, 3851GA Ermelo (gemeente)
Telefoonnummer: 0639044179
Stad: Ermelo
Route: Putterweg 23
Postcode: 3851GA



op zoek naar gerelateerd: Keukens Harderwijk, Patrick van der Velden keukens, Korting Quooker, Keukens Putten, Keukens Nunspeet, Rabe & Meyer keukens, Rotpunkt Zerox FM, 2815 zera ma
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Keukeneiland Keukeneiland 2 km Erg goede zaak waar je wensen als klant gehoord worden. Service is uitstekend. Prijs-...
Imming keukens Imming keukens 3 km Zeer goede service, en een top monteur werk netjes, ik kan alleen maar lof uitspreken...
Recensies
Wij zijn in augustus in Ermelo komen wonen en hebben een nieuwe keuken bij Van der Velden Keukens gekocht. Zeer vriendelijk en deskundig geholpen en een prachtige keuken uitgezocht. Exact op tijd geleverd en vakkundig geïnstalleerd. Een kleine beschadiging werd zonder problemen verholpen. Zeer tevreden!!!
Eigenlijk vinden we één ster al teveel. Het ging allemaal niet vanzelf, wij hebben van der Velden keukens ervaren als zeer onprofessioneel. En natuurlijk heeft een verhaal 2 kanten en zullen wij ook niet de gemakkelijkste geweest zijn. Maar je fouten niet durven toegeven, de klant daarvoor laten opdraaien en tot op het laatste moment wachten met een reactie geven waardoor wij bijna genoodzaakt waren de laatste werkzaamheden elders uit te zetten, is wat ons betreft diep triest en niet datgene wat je van een professioneel bedrijf zou verwachten. In de bijlage een korte impressie van waar het mee begonnen is. Een passtrook van ruim 20 cm, en een hoekkast van amper 40 cm. Deze ruimte is niet goed benut en de strepen zijn daardoor optisch ook niet meer mooi/kloppend om de 15 cm. Dit terwijl wij daar vooraf duidelijk over zijn geweest en de maten vanaf de start duidelijk waren en toereikend. Ook zijn de wensen dan wel de maten niet gewijzigd.
Anderhalf jaar geleden bij Van der Velden keukens een keuken ontworpen voor onze nieuwbouw woning met waardevol advies van Matthias. Dit ontwerp is later nog op een paar fronten gefinetuned, ook daar met een paar tips van Matthias. Recent is onze woning opgeleverd en kwam Robin de keuken installeren. Dat verliep geweldig. De werkelijkheid verschilt toch hier en daar van de tekeningen, voor ieder issue wist Robin wel een gepaste oplossing te vinden waardoor de keuken er super strak uitziet. Verwachtingen zijn overtroffen. Prijs/kwaliteit verhouding, communicatie en advies en het plaatsen van de keuken allemaal 5 sterren waard.
Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken! Het is precies zo geworden als dat we van te voren hadden bedacht misschien nog wel mooier. We hebben altijd goede hulp en advies gehad. En als er wat was waren ze snel en makkelijk te bereiken en kwamen ze met een oplossing!
Matthias snapt het werk. Heeft de keuken compleet geleverd. Erg blij met het resultaat. Leo, Robin en Matthias communiceren snel! En Robin weet goed waar hij het over heeft. Een fijn bedrijf!
Van der Velden heeft deze week een prachtige keuken geleverd en geplaatst. Ontzettend goed geholpen en goede communicatie. Zou dit bedrijf aan iedereen aanraden.
vanaf het eerste contact met Van der Velden Keukens Matthias en Leo tot het vertrek van de monteurs: een uitstekende ervaring met professionele mensen die ons verrast hebben met een prachtige en goed betaalbare keuken en een zeer flexibele klantgerichte instelling. Onze aanbeveling staat op JA + en onze waardering op uitmuntend!
Heel blij en trots op onze nieuwe keuken! Helemaal naar onze wens en verwachting. Vanaf het eerste contact tot en met de levering prettig contact. Met de adviseur Willemieke hadden we vanaf de eerste afspraak een klik; zij luisterde goed naar onze wensen maar gaf ook een duidelijk advies. En lekker op de ‘moderne’ manier, dus niet zoals je bij veel traditionele keukenzaken tegenkomt; snelle reactie op vragen en goed bereikbaar via chat. Van der Velden werkt met een professionele installateur en ook daarover zijn we zeer tevreden. Vakkundig en secuur werd er gewerkt. Dank Robin! En er gaat altijd wel iets mis. Ondanks dat de oplostijd vanwege de huidige omstandigheden echt wel lang is, wordt er toch hard gewerkt en inmiddels is onze keuken helemaal af! Dus ook een uitstekende nazorg, wij zijn blij!
Onze nieuwe keuken is klaar! En wat zijn we er blij mee met dank aan vd Velden keukens en met name Willemieke. Gelijk bij onze eerste kennismaking hadden we een goed gevoel. Er werd goed meegedacht om tot dit eindresultaat te komen. Het ontwerp, de kleuren en de kwaliteit van de kasten zijn top! Kortom we zijn erg tevreden en zullen andere mensen het ook zeker aanbevelen!
Van der Velden is een prima keukenbedrijf. Wat betreft het eindresultaat zijn we tevreden. Op de diverse aspecten is onze waardering uiteenlopend. ***** voor de prijs/kwaliteit verhouding **** wat betreft de keuzemogelijkheden en voor de waardering als klant *** voor de weinig proactieve klantbenadering en voor de onduidelijke rol als “hoofdaannemer” ** ivm verschillen die we hebben ervaren tussen het commerciële advies en praktische uitvoerbaarheid
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid