facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van der Velden Installaties

Info

Wij zijn een installatiebedrijf waar kwaliteit en duurzaamheid de basis vormen voor tevreden klanten in zowel de particuliere als de zakelijk markt.

Geschiedenis

Als installatiebedrijf met een eigen showroom en winkel bij u in de buurt, zijn wij in staat om een "op-maat-advies" voor u uit te werken. Daarbij houden wij rekening met ideeën en mogelijkheden om uw nieuwe warmtepomp, openhaard, gaskachel of CV-ketel naar wens op z'n plaats te krijgen.

De nieuwste Nefit, ATAG, Vaillant, of Remeha CV-ketels met de hoogste rendementen, uitvoeringen met en zonder warmwater. Ook Daalderop ketels en boilers voor diegene die meer comfort van hun warmwatervoorziening wensen. Verder vindt u in de showroom, radiatoren, vloerverwarmingssystemen, zonneboilers, PV-systemen (elektra opwekking), inbouwhaarden en -kachels voor sfeer en verwarming, eventueel inclusief haardschouwen en mantels.

Ook verzorgt Van der Velden de complete plaatsing van uw nieuw wastafelmeubel, closetpot, douchewand of ligbad. Dat alles inclusief voorkomende werkzaamheden: advies, ontwerp, hak/breek-, metsel-, timmer- en loodgieterswerk + elektra. Alle gerenommeerde merken op dit gebied zijn bij ons vertegenwoordigd. Dus kom naar onze toonzaal om een en ander te bekijken.

Als Gawalo speciaalzaak houden we ons bezig met de winkelverkoop van bijzondere onderdelen/artikelen voor uw sanitaire of verwarmingsinstallatie. Hebt u problemen met een lekkende gootsteenkraan of functioneert het WC-reservoir niet naar behoren, dan moet u naar de winkel in Ekkersrijt 4202 komen. Uw kapotte radiatorbeugel of mankement aan PVC-afvoerput wordt à la minute gerepareerd of anders hebben we wellicht een nog betere oplossing.

Adres: Ambachtsweg 12, 5683 CD Best
Telefoonnummer: +31499-490092
Stad: Best
Route: Ambachtsweg 12
Postcode: 5683 CD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Cv installateur Best, Installatiebedrijf in Best, Loodgieter Best, Brian van der Velden, Snijders Best, Snijders installatie, Van der Velden Eindhoven ekkersrijt, Airco Velden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Best Security Systems Best Security Systems 2 km Camerabewaking, Toegangstechniek en Alarmsystemen. (Merken: Dahua, Texecom, AJAX, Pa...
Recensies
Gisteren bij ons een nieuwe ketel en thermostaat geplaatst. Keurig netjes gemaakt en geheel volgens afspraak. Echt een vakbedrijf met zeer ervaren monteurs.
Super vakkundig, professionele en vriendelijke mensen die graag het belang van de klant voorop stellen.. Aanrader voor iedereen !!
Heb een service contract bij vd Velden al jaren bij een storing wordt je deskundig en snel geholpen is dus een aanrader om daar een contract af te sluiten en nieuwe installatie's te kopen
Vandaag nieuwe cv ketel geplaatst. Snel en vakkundige monteurs, Al 18 jaar klant en altijd alles is naar wens.totaal geen klachten.
Prima bedrijf, installatie sneller dan verwacht geplaatst, monteurs hebben netjes gewerkt, zelfs alle rommel opgeruimd.
Heerlijk aan de wilde zee. Mooie kamers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid