facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van der Velde Watersport

Van der Velde Watersport

Info

Watersportwinkel met een zeer uitgebreid assortiment. U kunt bij ons ook terecht voor kraanverhuur, fietsverhuur, botenstalling en onderhoud.

Geschiedenis

In de wintermaanden staat uw boot bij ons lekker beschut, binnen of buiten. Er zijn voldoende voorzieningen aanwezig voor zelfwerkzaamheden.

Breng ook eens een bezoek aan onze uitgebreide watersportwinkel. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor uw boot en bemanning.

Voor uiteenlopende werkzaamheden zoals onderhoud en reparaties aan uw boot kunnen wij gespecialiseerde bedrijven inschakelen.



"In de wintermaanden staat uw boot bij ons lekker beschut, binnen of buiten. Er zijn voldoende voorzieningen aanwezig voor zelfwerkzaamheden.Breng ook eens een bezoek aan onze uitgebreide watersportwinkel. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor uw boot en bemanning.Voor bootschade, constructieherstel en schilderwerkzaamheden hebben wij een specialist in huis. Voor uiteenlopende werkzaamheden zoals; behandelen onderwaterschip, poetswerkzaamheden, betimmeringen, keuren reddingsvlotten- en vesten, het controleren en/of vernieuwen van tuigages kunnen wij gespecialiseerde bedrijven inschakelen."
Adres: Groene Kruisweg 2 A, 3249 AG Herkingen
Telefoonnummer: 0187 669 256
Stad: Herkingen
Route: Groene Kruisweg 2 A
Postcode: 3249 AG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Herkingenmarina, Watersport winkel Zeeland, Camperplaats Herkingen, Yachting Willemstad, Winterstalling Herkingen, Tuigerij herkingen, Visser Watersport
Recensies
Een geweldige watersportwinkel, ze hebben er echt alles. Leuke nautische accesoires en cadeautjes. Zeer vriendelijk personeel nemen de tijd voor je en niet opdringerig. Echt de moeite waard om een keer langs te gaan.
Geweldig service , ze hebben alles en staan altijd voor je klaar, en weten waar ze over praten. Mijn accu was stuk de nieuwe werd werd netjes bij de boot gebracht .
Als je hier niks kan vinden dan weet ik het niet meer. Leuke winkel. Vol maar de keuze is reuze
Zeer vriendelijk en klantgericht en bovenal ongedwongen. De winkel verkoopt nagenoeg alles en de winterstalling is prima hier.
De winkel brengt de bestelling naar de boot. Het personeel werkt aan de boten en verricht onderhoud van het materiaal. Vandaag was een frisse dag van 2 graden.
LED verlichting uitzoeken en de keuze is ruim foto's is slechts een kleine greep uit het assortiment
Een Watersportwinkel die erg veel op voorraad heeft, van 12Volt zekeringen tot navigatie systemen
Prachtige haven aan het Grevelingenmeer met bijzondere rustige havenmeesters. Goede winkel waar je lekker rustig je dingen kan zoeken.
Goede service vriendelijk en spontaan goede uitleg over alles
Uitstekend materiaal, voldoende assortiment, prettige service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid