facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van der Velde Boeken Sneek

Van der Velde Boeken Sneek

Info

Van der Velde Boeken Sneek is een prachtige boekhandel in Sneek. De beste plek voor de ultieme boekliefhebber. De eerste zondag van de maand is koopzondag!

Adres: Kruizebroederstraat 36, 8601 CM Sneek
Telefoonnummer: 0515423900
Stad: Sneek
Route: Kruizebroederstraat 36
Postcode: 8601 CM


Openingstijden

Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Van der Velde boekhandel, Boekhandel Van der Velde Groningen, Van der Velde Leeuwarden, Boekhandel Sneek, Van der Velde Sneek openingstijden, bol.com boeken, Van der Velde Agenda, Boeken bestellen
Recensies
Mooie boekhandel. Groot aanbod. Daar kun je wel even
Prima boekhandel! Boek de Opvoedtakel gekocht. Wat een ontzettend leuk boek. Handige opvoed tips en experimenten vanuit een positieve benadering. Mooie illustraties en dun. Ik gebruik het dagelijks.
Van hieruit ben ik op pad gegaan om de taal te leren. Dank aan allen
Prachtige uitgebreide boekhandel met een groot assortiment. Een boekenliefhebber mag hier niet voorbij gaan zonder even binnen te lopen.
Een top boekenwinkel, waar je ook lekker kunt rond sneupen. Een boek bestellen wat niet in de winkel ligt is hier ook zo geregeld.
Niet alleen prachtige boeken, maar ook super leuke originele cadeautjes te koop. Voor mij altijd dé reden om even binnen te kijken.
Prachtige winkel met personeel die met je mee denken. Goede service!
Prachtige boekwinkelmet diverse producten
Leuke boeken gekocht tijdens de Boekenweek 2018. En een mooi Frysk en Nederlands boekenweekgeschenk gekregen!
Enkele misverstanden met boekwinkel Van der Velde in Sneek zijn snel en soepel opgelost door Rutger van de klantenservice. Zand er over en blijven lezen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid