facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van der Valk Ridderkerk

Van der Valk Ridderkerk

Info

Op een steenworp afstand van Rotterdam en tegelijk omringd door de polders, ligt het mooie Van der Valk Hotel Ridderkerk. Met de gunstige uitvalswegen, is ons hotel zeer geliefd bij zowel zakenmensen als toeristen.

Label

Gelegen aan de A15, onder de rook van Rotterdam, is Hotel Ridderkerk de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Rotterdam en de omgeving.

Het hotel telt 140 moderne kamers en suites, 16 multifunctionele zalen, verschillende restaurants, een hotelbar en een ruim en zonnig terras. Hiermee hebben we als hotel tal van mogelijkheden voor het organiseren van bijeenkomsten of feesten.

Gasten hebben in Hotel Ridderkerk de keuze uit een gevarieerde en uitgebreide kaart van zowel de lunch als het diner in het à la carte restaurant. Ook kunnen gasten in het weekend aanschuiven in ons Live Cooking restaurant. Of kom eens langs in onze sfeervolle hotelbar voor een borrel met vrienden of collega's. En wist je dat je ook bij ons terecht kunt voor een Afternoon Tea of High Wine?

Bij mooi weer geniet u van ons ruime en zonnige terras, omgeven door een sfeervolle en groene tuin. Uw zakelijke bespreking starten met een kopje koffie in de ochtendzon, heerlijk ontspannen met een drankje op een van onze loungebanken of uitgebreid dineren in de zomerse buitenlucht. Ons terras is bij mooi weer de hele dag geopend.

In de nabije toekomst zal ook de monumentale boerderij naast het hotel in gebruik worden genomen. Deze boerderij zal beschikbaar komen voor bijzondere evenementen.

Producten

140 hotelkamers, 16 multifunctionele zalen, à la carte restaurant, Live Cooking restaurant, hotelbar, terras, fietsverhuur, wellness & fitness, auto huren & opladen, amber e-bikes & auto's

Adres: Krommeweg 1 , Ridderkerk 2988 CB, NL
Telefoonnummer: 0180 646 900
moc.klav@krekreddir
Stad: Ridderkerk
Route: Krommeweg 1
Postcode: 2988 CB


Openingstijden

Maandag: 08:00-01:00
Dinsdag: 08:00-01:00
Woensdag: 08:00-01:00
Donderdag: 08:00-01:00
Vrijdag: 08:00-01:00
Zaterdag: 08:00-01:00
Zondag: 08:00-01:00


op zoek naar gerelateerd: van der valk ridderkerk menu, van der valk ridderkerk zwembad, van der valk ridderkerk adres, van der valk ridderkerk kerst, van der valk ridderkerk aanbieding, van der valk ridderkerk arrangement, van der valk ridderkerk brunch, van der valk ridderkerk verjaardag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Plein Het Plein 3 km Was een heerlijk feestje.met live muziek. Erg gezellig.
Recensies
Ik kom altijd graag bij jullie eten; altijd goed verzorgd en ook dit keer weer een hele vriendelijke bediening maar wel wat steken laten vallen. Ik had specifiek gevraagd om geen pijnboompitten op mijn carpaccio ivm pinda en notenallergie. Helaas werd het bord geserveerd met pijnboompitten. Toen ik de floormanager aangaf dat dit niet juist was, kreeg ik eerst een discussie met hem omdat volgens hem pijnboompitten geen pinda en/ of noot is. Ongeacht of dat wel of niet juist is, daar hoor je geen discussie over te krijgen aan tafel. Erg jammer. Toen hij hoorde van mij dat ik specifiek had aangegeven dat ik geen pijnboompitten wilde, toen was het ineens wel ok. Heel vreemd en heel jammer. De serveerster die de bestelling had opgenomen hoorde dat het mis was gegaan bood gelijk wel een drankje van het huis aan; heel netjes. Voorts ging het helaas ook mis met het hoofdgerecht. Ik had gevraagd om een champignon roomsaus en het eten werd geserveerd met champignons in plaats van met een roomsaus. Op verzoek dat uiteraard weer laten aanpassen en toen kreeg ik alsnog de saus. Helaas ging het toen ook nog mis met een door mij bestelde rode wijn. Die werd in eerste instantie vergeten uit te serveren. Kortom, als lokale inwoner van Ridderkerk viel me het bezoekje me dit keer wel wat tegen. Ik ben beter gewend van Vd Valk. Het eten smaakte overigens prima, dus we hadden op zich nog een prima avond.
Prima hotel met ruime kamers. Goed ontbijt met veel keuze uit warme etenswaar. Erg vriendelijk personeel met als uitschieter Justin van de receptie, hij heeft een heel vriendelijke uitstraling en uiterst correct en hartelijk. Snelle kamer ruil gehad vanwege een niet werkend bad. 1 groot minpunt de klimaatbeheersing is zo goed als niet in te stellen. Het was buiten 22 graden maar de nachten waren warm ondanks dat de klimaatbeheersing op 18,5 stond. Al eerder revieuw over gelezen. En het opklapbed voor onze zoon was ook niet geweldig. In andere hotels waren dit soort opklapbedden van stabielere en comfortabelere kwaliteit. Het restaurant was aardig vol, toch goed en lekker gegeten. Omgeving is amper natuur, wel dichtbij het wegennet waardoor er veel plaatsen en activiteiten makkelijk te bereiken zijn. O.a. het prachtige Kinderdijk.
Fijn hotel, personeel is vriendelijk en behulpzaam. Communicatie onderling mag wel iets beter. Tevens vond ik het niet prettig om gebeld te worden over kosten van 9.50 die ik moest afrekenen bij het uitchecken. Het lijkt mij niet meer dan logisch om aan de balie uit te checken en betalen, dit kwam vreemd over. Tevens bellen dat de checkout tijd is verstreken terwijl ik dit had verlengd was storend. Ontbijt op de kamer was super leuk geregeld, bed slaapt heerlijk en bad is lekker ruim. Kamers zijn wel aan een kleine upgrade toe, zeker de vloerbedekking mag wel wat schoner. Al met al fijn verblijf ,ik kom vast weer eens terug .
Ik heb hier vorige maand gedineerd met m'n zus, opa & oma en ouders. We hadden een reservering om 18.30 uur en ik vond het personeel wat langzaam had het idee dat hij nieuw was waar ik alle respect voor heb. Ik ben een Vd Valk fan en was hier nog nooit eerder geweest, dus geef het nog 4/5 want ik wil wel terugkomen om te kijken of dit een eenmalig iets was. TIP: PORTIES ZIJN GROOT!! Als horeca persoon weet ik dat veel word weggegooid en hoop dat de F&B manager en chef kok hier iets aan gaat doen. Nu neem je alleen een diner wat half word weggegooid. Zijn allemaal kosten en weinig omzet. Als je minder grootte prties doet, word meer opgegeten en nemen mensen nog een nagerecht wat meer omzet is en minder weggegooide kosten. Promoot anders ook de doggiebag want ik vroeg ernaar of ze hieraan doen, maar blijkbaar wel. Anders had ik het niet geweten. <3
Drie uur voor aanvang van het diner op Kerstdag een reservering kunnen maken in het restaurant. Niet alleen maakten ze plek, Annabel heeft de reservering ook meteen goed geregeld. Ik geloof dat we in de lounge zaten, wat op dat moment dienst deed als extra restaurant ?. Bediening erg vriendelijk, inrichting prachtig. Hotel is ruim en de keuken heeft de 5 gangen snel en goed aangeleverd. Eten is hartstikke lekker. We gingen erg tevreden naar huis!
Over het hotel kan ik niks zeggen, ben hier enkel geweest voor een avondmaal. Alles prima, maar niet zoals ik de Valk gewend ben. Een karig pistolletje bij de soep vooraf in plaats van een gewoon degelijke bol/snedes brood. Hoofdgerecht was, hoe vreemd het ook klinkt, echt te veel. Ik had de ossenhaas. Ook mijn mede tafelgenoten hadden een ruime kwart van de maaltijd over. Gewoon zonde. Al met al wel gezellig en service zoals gewend erg goed.
Wij zijn naar vrienden van Amstel live geweest het hotel speelde daar leuk op in zo werd het avond eten vervroegd ook werd er muziek gedraaid om in de sfeer tekomen ook het vervoer naar ahoy werd geregeld ! Eenmaal terug gekomen in het hotel 00.30 de hotel bar in gegaan dit was zo onwijs gezellig het personeel voelde de sfeer zo goed aan er werd gedanst gezongen gezellig wat gedronken ook na de laaste ronden kreeg je alle tijd om je drinken op te drinken !!! De volgende dag stond er een heel lekker ontbijt klaar !!! Wij hebben 2 top dagen gehad was egt top geregeld
Wij hebben heerlijk en zeer uitgebreid ontbeten op een gewone, vrije, vrijdagochtend in november. Een ontbijtvoucher gekocht en bijzonder genoten van het ontbijtbuffet. Voor mij een 5-gangen ontbijt! Top! Complimenten voor de kok en de bediening!
Bar was jammer genoeg heel traag. Wel 30 min moeten wachten voor een drankje. Wanneer je je vinger opsteekt om iemand te seinen zwaait diegene naar je ipv naar je toen de lopen ghele rare situatie. Dit niet gewend van van der valk. Verschillende tafels hebben heel lang moeten wachten om een bestelling door te geven. Wij zijn echt vaste bezoeker van van der valk maar dit was teleurstellend. De service van vandaag was matig.
Vanavond als afsluiting een diner bij van der Valk Ridderkerk. Werden enthousiast welkom geheten en naar een tafel gebracht . Sfeervol ingericht tafeltjes gescheiden dmv bloemen schermen . Géén muziek wat heel prettig is omdat iedereen elkaar kan verstaan en het geroezemoes een tevreden geluid is tijdens de maaltijd. Een heerlijk gerecht gegeten . Personeel is uiterst vriendelijk . Nog even nagenieten van een dessert en koffie en dan tevreden huiswaarts !
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Van der Valk Ridderkerk met het openbaar vervoer


Ridderkerk, Hotel van der Valk 290 meter
146
608
610
Ridderkerk, Waterschap 320 meter
608
610
Ridderkerk, Waterschap 320 meter
608
610
Ridderkerk, Hotel van der Valk 360 meter
146
608
610

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid