facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van der Valk

Van der Valk

Info

Van der Valk Hotel Den Haag-Nootdorp

Geschiedenis

Het stijlvolle Hotel Den Haag - Nootdorp is gelegen aan de A12, nabij Den Haag en op slechts 25 minuten rijden van de Internationale luchthaven Schiphol. Het hotel beschikt over ruim voldoende parkeergelegenheid, waar u als gast van het hotel kosteloos gebruik van mag maken. Combineert u ons compleet palet aan faciliteiten aangaande de gastronomie, de fraaie hotelkamers en mooie zalen met onze gastvrije ambiance, dan weet u waarom u zich zo welkom voelt in Hotel Den Haag - Nootdorp!

Adres: Gildeweg 1 , Nootdorp 2632 BD, NL
Telefoonnummer: 015 310 4545
ln.gaahnedletoh@ofni
Stad: Nootdorp
Route: Gildeweg 1
Postcode: 2632 BD



op zoek naar gerelateerd: van der valk arrangementen, van der valk haarlem, van der valk hotels nederland, van der valk tiel, van der valk restaurant, van der valk exclusief, van der valk eindhoven, van der valk akersloot
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Grieks Restaurant Olympia Nootdorp Pijnacker Grieks Restaurant Olympia Nootdorp Pijnacker 983 meter Heerlijk gegeten, bediening was super vriendelijk. Overgebleven eten mag je meenemen....
Recensies
Mooi hotel, lekker ontbijt zoals we van vd Valk gewend zijn. Kamers zijn prima, met fijn bed en prima badkamer met bubbelbad en douche had een deluxe kamer met balkon, Wel jammer dat je vaak toch je deur van het balkon moest sluiten ivm rook. En dat je op je balkon geen privacy had. Fijne welness wat sober aangekleed bij het zwembad. Maar je had 2 sauna's 1 stoomcabine, zwembad en een geweldig uitzicht. Mis daar wel een waterpunt, om effe slokje te nemen. Wat ik ook mis was een goede afgesloten fietsenstalling waar je je fiets kunt laden, aangezien mijn accu in de stang zit en niet uitneembaar is. Van tevoren aangegeven, maar perfect opgelost, heb mijn fiets iedere avond veilig op kunnen laden. Bedankt hiervoor. Personeel ook erg vriendelijk en hulpvaardig.
Bij aankomst ingecheckt, mevrouw was niet echt klantvriendelijk en blij. Lift in gegaan, stonk vreselijk. Op de vloer aangekomen waar mijn kamer was stonk het enorm naar wiet, ook aangegeven maar niks mee gedaan. Lol. Kamer was oke, heb betere vdv gezien. Qua prijsverhouding totaal niet waard. Sauna, zwembad was wel oke. Maar het hotel is oud, en dat is ook terug te zien. Overal is het vies, bij de bar ruimte was het stervenskoud. Het was geen plezante ervaring zoals bij de meeste vdv hotels zoals Utrecht, Dordrecht, Schiedam. Daar is het vele male beter geregeld dan hier… Kortom, bespaar je geld en boek een ander hotel, tenzij je geen keus hebt. Mij nooit meer hier gezien. En nee, ben geen zeiker maar een eerlijke reviewer. Heb in meerdere vdv hotels geslapen en daar was het veel beter geregeld. Jammer dit.
Een paar nachten verbleven vanwege een verbouwing thuis. Mooie kamer heel schoon, luxe badkamer en een fijn bed. Je hoort wel wat verkeer maar je weet dat je een hotel langs de A12 boekt, voor mij qua ligging ideaal. Had wat betreft het restaurant wat feedback, daarover een bericht gestuurd en het is meer dan netjes opgelost. Bedankt daarvoor Kamers: Mooi, ruim en schoon Activiteiten in de buurt: Aan de snelweg, je kan dus wat geluiden horen
Ik had een junior suite , de kamer was oké.. kreeg niet echt een idee dat ik in een kamer zat van 485 eur per nacht..inclusief borg..a 150. Maar goed , waar ik mij uitermate aan irriteerde was het balkon , er zit geen tussenschot tussen de balkons van alle buren dus 0 privacy..in de avond blijven ook de lichten aan op alle bakons. In de nacht ga ik even roken op het balkon..in het licht..zonder tussenschot dus ik was verplicht om van het uitzicht te genieten 4 balkons verder .. een kamer vol met tokkies die met z'n allen lekker op het balkon aan de lachgas ballonnen zaten en aan enige jointjes waar de geur gewoon mijn kamer in kwam... En wie verzint een suite met een balkon parallel langs de 1 van de drukste snelwegen van NL A12 en een spoor waar een trein om de 5 minuten langs denderd ? Verschrikkelijk herrie.. Personeel /staff is zeer correct en goed getraind .
30 mei verjaardagsetentje Goed getrainde jonge bediening die uitstekende service geven absoluut niks op aan te merken. Betreft het eten is het allemaal best prima. Dit keer wel een stuk minder helaas, hadden 2 maal de chateaubriand besteld waarvan 1 ‘rare’ en de ander ‘medium’. De 1 kregen we helemaal well done en de ander medium well. Omdat we geen ‘klagers’ zijn vooral niet op een feestje en het zonde vonden hebben we het maar opgegeten. Ook hadden we een tournedos die prima was, alleen gek genoeg verschilde dit bijna niets in vergelijking met het kindermenu tournedos terwijl de prijs er echt niet om liegt vonden we dit nogal krom.. Aangekomen bij het dessert staat er op de kaart een guilty plessure dat bestaat uit ‘softijs’, jongens dit is geen softijs maar vanilleijs.. Best een domper alles bij elkaar opgesomd aangezien er wel 535€ is betaald.
Heel aardig valk hotel. Mooie kamer en heerlijk ontbijt. Het NS station Ypenburg ligt op loopafstand met goede verbindingen naar Den Haag én Utrecht.Kamers: 5/5
Kamers waren wel mooi maar ik had speciaal voor de wellness faciliteiten geboekt. Stoomcabine werkte niet. Baalde ik wel enorm van. Volgende ochtend gebeld zeiden ze is gemaakt. Maar werkte nog steeds niet optimaal. Ze zeiden je kan vanaf 7 30 uur gebruik maken van de wellness zoals sauna en stoomcabine. Maar alles stond nog uit. Duurde minstens een uur voordat de sauna warm genoeg was. Ook vervelend in zwembad alsof het een kinderbad is. Je kon niet eens goed zwemmen. En niemand van personeel houdt dit in de gaten. Wel jammer. Best wel duur betaald ik ging met name voor de wellness en niet eens echt gebruik van kunnen maken. Ze zeiden is alleen toegankelijk voor hotelgasten. Klacht ingediend bij receptie. Ik zou hierover de volgende dag worden benaderd. Maar niks meer vernomen. Personeel restaurant en receptie wel heel vriendelijk.
Afgelopen weekend verbleef ik met mijn vriendin in het Van der Valk hotel te Nootdorp. Het leek ons de geschikte plek om een weekend tot rust te komen. Niets bleek minder waar. Bij aankomst werd ons gemeld dat de bar gesloten zou zijn in verband met een vrijgezellenfeest. Vrij gezellig was het voor hen wellicht wel, voor ons niet. Niet alleen was de bar voor ons gesloten, ’s nachts stonden deze gasten buiten te schreeuwen. Weg nachtrust! Vervolgens bleek de sauna c.a. ook niet de exclusiviteit te bieden die u suggereert. Hoewel er een toegangsrestrictie geldt voor 16+, had een groep kinderen 16- er een speelparadijs van gemaakt: gillen, saunadeuren open laten staan, bommetjes maken, kortom zeer luidruchtig en hinderlijk aanwezig zijn. De aanwezige ouders hadden meer interesse in hun telefoon, laat staan dat ze hun kinderen corrigeerden. Uw personeel controleerde niet op de leeftijdsgrens noch acteerden zij op de overlast die deze groep veroorzaakte. Daarnaast was het bad in de badkamer ontzettend vies en zelf niet schoon te krijgen. Kortom wat een leuk en ontspannen weekend had moeten zijn, werd een deceptie. We kwamen gestresster terug dan dat we er heen gingen. Wij dachten dat Van der Valk het imago van de ‘kers op de appelmoes’ inmiddels ontstegen was en een volwassen organisatie was geworden. Niets blijkt minder waar. Wij zijn enorm teleurgesteld in uw organisatie en in uw vestiging Nootdorp in het bijzonder. Wij zouden een verblijf in deze vestiging dan ook aan geen van onze vrienden kunnen aanbevelen.
Wij hebben hier vanavond gegeten ter ere van de verjaardag van mijn man. Hij werd 60 en zoals hij zelf zei, ik heb de 60 kilo bereikt, flauwe grap maar de ober Stefan haakte daar heel erg leuk op in. Bij het desert kwam hij met een bord met in chocolade geschreven letters "gefeliciteerd hoera 60 kilo". Wij hebben een super leuke avond gehad mede door Stefan.
We hadden cursus en kregen lunch daarbij Bediening was erg slecht en brood van vele cursisten erg droog en oud ,waarschijnlijk over van ontbijt? Ik heb diverse keren daar gegeten was 1 van de betere vd valk maar nu was nog slechter dan slecht..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid