facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van der Valk

Van der Valk

Info

Van der Valk Hotel Restaurant Breukelen is ideaal gelegen tussen Amsterdam en Utrecht aan de A2. Ontdek de luxe hotelkamers, restaurants, wellness en zalen

Geschiedenis

Een toplocatie waar u terecht kunt voor al uw doeleinden!

Hotel Breukelen is gebouwd op de meest centrale plek die men bedenken kan. Het maakt niet uit waar u moet zijn of vandaan komt, de Jaarbeurs Utrecht, de Amsterdam RAI, of Schiphol Airport, Hotel Breukelen ligt er vlakbij. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar, direct naast afrit 5 van de A2 en slechts 2 minuten lopen van het NS-station Breukelen.

Wij bieden gratis parkeergelegenheid en een Wellness center met een binnenzwembad, een fitnesscentrum, sauna en een Turks stoombad.Gasten kunnen bovendien verschillende lichaams- en gezichtsbehandelingen boeken in de schoonheidssalon.

Hotel Breukelen telt 232 luxueuze kamers waarvan verschillende suites, een romantische bruidssuite, een wellness suite en een royal suite. Daarbij heeft het hotel 14 multifunctionele zalen voor alle denkbare bijeenkomsten zoals workshops, vergaderingen en feesten. Uiteraard worden u en uw gezelschap verzorgd op de manier zoals u dat van ons mag verwachten.

In de ochtend kunt u genieten van verse eieren, omeletten en pannenkoeken in het restaurant.Het hotel biedt ook een bar, een brasserie en een restaurant met een internationale keuken, waar de hele dag door gerechten aangeboden worden. Voor kinderen is er een speciaal menu een speelhoek met een televisie.
Op zaterdag en zondag bieden wij het uitgebreide Live Cooking buffet aan.

Voor een paar dagen lekker ontspannen bieden wij de Vechtstreek en de Loosdrechtse plassen in de nabije omgeving. Tientallen recreatieve tips liggen voor u klaar bij onze receptie.

Producten

Restaurant met Live Cooking, Brasserie, Bar, Vergaderlocatie, Evenementen, Hotelkamers, Wellness Center

Adres: Stationsweg 91 , Breukelen 3621 LK, NL
Telefoonnummer: 0346 265 888
ln.klav.nelekuerb@ofni
Stad: Breukelen
Route: Stationsweg 91
Postcode: 3621 LK



op zoek naar gerelateerd: van der valk arrangementen, van der valk ridderkerk, van der valk hotels nederland, van der valk amsterdam, van der valk restaurant, van der valk exclusief, van der valk eindhoven, van der valk apeldoorn
Recensies
Mijn vriend en ik komen graag in dit hotel. Afgelopen keer hebben wij de Paris Suite geboekt en we vonden de kamer zo mooi en compleet! Onze complimenten hiervoor. Verder is de service hier ook altijd goed, er was een probleem in het restaurant met mijn eten, maar dit werd door het management netjes opgelost. Kamers: Altijd schoon en mooi. Activiteiten in de buurt: Je kan de trein pakken naast het hotel naar Utrecht.
Wij verbleven in de Miami Suite. Een erg mooie kamer die van alle gemakken voorzien is. De service in het hotel was goed. Het ontbijt buffet had veel keuze, ook voor vega en vegan eetwensen. Genoten van het verblijf. Het enige aandachtspuntje dat ik graag wil meegeven is dat er wat schimmel in de douchecabine zat bij het schanier/draaipunt op de vloer van de glazen deur.
Na mijn onderstaande review hebben wij een brunch aangeboden gekregen met ons gezin. VD Valk vond dat zij beter konden. En aar was nietsvan gelogen! We hebben genoten! Alles was perfect, bediening keurig Buffet heeeel veel keuze. Verschillende keuze vis, vlees, alles het meeste werd al wel bereid maar omdat de omloop zo hoog was was niets droog. Ondanks de drukte alles perfect, Buffet zeer netjes gepresenteerd. Van hoge kwaliteit. Wij komen zeker terug, dank vd Valk jullie hebben echt laten zien wat kwaliteit is en hebben tijdens Paas een pech momentje gehad. Tot ziens! :- Wij hadden een PAAS live-cooking met het gezin. Dat viel tegen voor de prijs van 66.50 euro p.p Grill waren 3 soorten vlees, waarvan ook nog droog. Niet ter plekke vers gegrild, zou je toch denken bij live-cooking. Het lag allemaal al klaar en werd nog even soort van opgepiept op een grill. Sauzen moet je goed roeren anders was t koud. Veel keuze taart, wel wat smoezelig als iedereen erin zit te harken. Bediening heel vriendelijk, een dikke 10 ! Niet voor herhaling vatbaar voor deze prijs. Jammer had er meer van verwacht voor een vd Valk.
Wij zijn bekend met live cooking, ook bij andere locaties van van der valk maar hotel Breukelen springt er bij ons wel bovenuit. Bediening van drankjes aan tafel, vriendelijk personeel, mooie inrichting en alles ruim opgezet maar voor de kids ook ware beleving. Koekjes bakken, snackjes uit de muur halen, ijsje met snoepjes erop. Locatie is goed te bereiken en goede prijs kwaliteit verhouding. Enige aandachtspuntje wat al 2 keer is opgevallen: biefstuk word gebakken om vervolgens opengesneden opengevouwen weer op de plaat te bakken. Eten en drinken: Wij zijn bekend met live cooking, ook bij andere locaties van van der valk maar hotel Breukelen springt er bij ons wel bovenuit. Bediening van drankjes aan tafel, vriendelijk personeel, mooie inrichting en alles ruim opgezet maar voor de kids ook ware beleving. Koekjes bakken, snackjes uit de muur halen, ijsje met snoepjes erop. Locatie is goed te bereiken en goede prijs kwaliteit verhouding. Enige aandachtspuntje wat al 2 keer is opgevallen: biefstuk word gebakken om vervolgens opengesneden opengevouwen weer op de plaat te bakken.
Mooi hotel, en met name de lobby en gangen. De kamer waar wij in verbleven was op bepaalde punten verouderd en was toe aan een opknapbeurt. De douche was ook niet helemaal schoon maar wel mooi ruim. Verder alle faciliteiten in de kamer en redelijk ruim. In het hotel was nog een welness te vinden die zonder bijbetaling was te gebruiken. Uiteindelijk heel tevreden en de prijs viel nog relatief mee aangezien het net buiten Amsterdam en Utrecht ligt. Zeker aan te raden.
We hebben met een grote groep deelgenomen aan het live-cooking buffet. De boeking verliep soepel en tussentijdse aanpassingen werden snel verwerkt. Het eten was heerlijk, je kwam ogen en smaakpapillen te kort. De bediening was vlot en kundig, we zijn zeer goed verzorgd. Omdat we op doorreis waren, hadden we ons aan een tijdschema te houden en ook dit verliep vlekkeloos. Hartelijk dank voor de goede zorgen en heel graag tot een volgende keer. Dissel B.V. Veenendaal
Slecht gegeten met 4 personen lever was droog en harde kantjes biefstuk niet medium aardappelen koud carpaccio heel veel pijnboompitten met het idee dat je meel zat te eten. 1 pluspunt de bediening was goedService: 5/5
Zeer teleurstellende ervaring gehad bij Van der Valk Breukelen. Wat het pand aan prachtige indeling en faciliteiten heeft, ontbreekt het aan professionele service. Na het boeken van een meetingroom wordt er als vanzelf beschouwd dat koffie, thee en zoetigheden zelf gehaald wordt. Geen enkel probleem, echter wordt het wel vrij vervelend als er geen borden of dienbladen ter beschikking zijn. Per slot van rekening waren alle zoetigheden op, waardoor ons gezelschap nog verder het pand in moest om zoetigheden op te speuren. Niet erg bevorderlijk voor een goed gesprek. Voor onze tweede meeting was daarom het verzoek om koffie en water alvast klaar te zetten, zodat het gezelschap tijdens het gesprek de zaal niet hoefde te verlaten. Dit was onmogelijk. Wij hebben vele zalen afgehuurd, maar dit hebben wij nog nooit meegemaakt. Van gastvrijheid valt niet te spreken. En nee, het is uiteraard niet passend om daarop te reageren dat de lekkernijen ook in een servet gedaan kunnen worden... Gelukkig hebben wij even verderop een fijne vergaderruimte gevonden waar deze service geen enkel probleem was, en nog een stuk voordeliger ook!
Hotel zit op een fijne plek gratis parkeren. En een ruime parkeergelegenheid. Het restaurant is een van de slechte van den valk restaurant die er is. Het personeel is aardig maar wel wat jong. We gingen hier op een zaterdag lunchen en het was heel druk. Niemand ontvangt je bij de balie. Na 10 min wachten en 4x gezien te zijn door het personeel ben ik zelf maar een plekje gaan zoeken. Naast mij zaten mensen waar de het eten ook al niet goed hebben gedaan. We hadden een vegetarisch club sandwich voor 12 euro en het was gewoon koude droge toast met 1 plak tomaat en 1 plak courgette. Het broodje hebben we terug gestuurd! Ik had een broodje geitenkaas die veel te lang was gebakken de hele geitenkaas was weggesmolten en niet meer te eten. Ik heb het niet eens opgegeten en die moest ik wel betalen. Het eten was echt verschrikkelijk. Kom hier nooit meer terug. We zijn naar de McDonald’s gegaan erna. Echt zonde van je geld. Veel te duur en echt nog nooit zo slecht bij een van der valk gegeten.
Het bar/restaurant personeel was uiterst vriendelijk en enthousiast toen de hele bar vol zat om 12:00 na het Coldplay concert : Toppers!Kamers: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid