facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van der Valk Hotel Rotterdam Blijdorp

Van der Valk Hotel Rotterdam Blijdorp

Info

Het exclusieve hotel ligt direct aan de kruising A13/A20. We beschikken over 189 kamers, 6 tussendeurkamers, 4 suites en 8 conferentie zalen tot max 300 personen. Ook beschikken wij over een restaurant voor ontbijt, lunch en diner.

Geschiedenis

Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp ligt direct aan knooppunt Kleinpolderplein waar de A20 & A13 samenkomen. Op enkele minuten afstand van Rotterdam Airport en het centrum van Rotterdam. Diergaarde Blijdorp en het sportcentrum David Lloyd liggen naast het hotel.

Ons hotel beschikt over 189 moderne kamers, waaronder Classic, Superior en Executive kamers, Junior Suites, Suites en mindervalide kamers. Al onze kamers zijn voor zijn van airconditioning, interaansluiting, LCD-TV, laptopsafe en minibar.

Naast onze kamers beschikt het hotel over een 8 tal conferentiezalen met een maximale capaciteit van 300 personen.

In ons restaurant kunt u elke dag terecht voor een overheerlijk ontbijtbuffet, een lekkere à la carte lunch of een heerlijk diner.

Adres: Energieweg 2, 3041 JC Rotterdam
Telefoonnummer: 0031 (0)10 29 88 777
Stad: Rotterdam
Route: Energieweg 2
Postcode: 3041 JC



op zoek naar gerelateerd: van der valk rotterdam nieuwerkerk, van der valk rotterdam ridderkerk, van der valk blijdorp arrangement, van der valk rotterdam ahoy, van der valk rotterdam suite, van der valk hotels nederland, van der valk blijdorp kerst, van der valk utrecht
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid