facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van der Valk Hotel Groningen-Zuidbroek A7

Van der Valk Hotel Groningen-Zuidbroek A7

Info

Van harte welkom bij Hotel Zuidbroek!

Geschiedenis

Diversiteit aan zalen, ruime hotelkamers, gezellige eet- & drinkgelegenheden en vele faciliteiten maken Van der Valk Groningen- Zuidbroek dé locatie voor elke gelegenheid!

Adres: Burgemeester Omtaweg 4, 9636 EM Zuidbroek, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: +31 598 453787
moc.klav@keorbdiuz
Stad: Zuidbroek
Route: Burgemeester Omtaweg 4
Postcode: 9636 EM



op zoek naar gerelateerd: van der valk groningen hoogkerk, van der valk groningen aanbieding, van der valk zuidbroek menukaart, van der valk zuidbroek restaurant, van der valk zuidbroek brunch, van der valk zuidbroek zwembad, van der valk westerbroek, van der valk zuidbroek evenementen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Der Valk Hotel - Groningen Zuidbroek Van Der Valk Hotel - Groningen Zuidbroek 0 meter Kamer pas gerenoveerd oke. Prima bed. Rioolvliegje op badkamer. Restaurant slecht. Li...
TFC-Zuidbroek TFC-Zuidbroek 757 meter Groep fiets fanatiekelingen uit Zuidbroek
A7-indoorski.nl A7-indoorski.nl 948 meter Leuk, gezellig en leerzaam A7-indoor ski! Fijn ontvangst en goede begeleiding!
Bert's Vis-Stee Bert's Vis-Stee 1 km ik heb nog nooit goed uitziende lekker bekje gezien. vergeleken met de andere lekke...
Hotel Café Restaurant Hulsebos Hotel Café Restaurant Hulsebos 1 km We waren hier voor de Tocht om de Noord, Zeer genoten van het goede eten en ontbijtje...
Stal Westeind Stal Westeind 2 km Mooi bedrijf
Recensies
Dit hotel geboekt via Voordeel uitjes. 2 personen, 2 nachten inclusief ontbijt en 1x een 3 gangen diner. Prijs inclusief alle belastingen en boekings kosten €250,-- Vanaf Haarlem is het een behoorlijke rit richting Van der Valk, Zuid-Broek in Groningen. Bij aankomst is er ruim de mogelijkheid om de auto te parkeren. Het inchecken verliep vlot, alle kamers liggen in een links aan het hotel gebouwde vleugel. De kamer die wij toegewezen kregen was een standaard kamer. Maar deze kamer voldeed aan alle eisen, is ruim van opzet, tv, koelkast, ruim 2 persoons boxspring, zitje en badkamer met stortdouche en bad. Het hotel zelf is recent gerestyled en dat is goed te zien. De verbouwing is nog gaande er lopen nog bouwvakkers door het hotel. Het geheel oogt modern. Het ontbijt is zeer goed, brood, beleg, dranken en fruit, alles is aanwezig, denk dat er weinig hotels zijn, waar het beter is. Ook het diner was zeer redelijk, een correcte bediening en alles liep op rolletjes. De ober die ons bediende deed dit zeer professioneel. Ik kan mij dan ook niet vinden in de vele negatieve reviews die te lezen zijn over dit hotel. Wij hebben alleen maar vriendelijk personeel gehoord en gezien. Ook de restaurant chef gaf goede leiding aan zijn bedienend team. Als er een punt van kritiek is, is het de fietsen verhuur. Wij betaalde €50,-- voor de huur van 2 e-bikes en kregen hier voor geen betalings of reçu bewijs. De fietsen, zo bleek onderweg, waren niet volledig opgeladen, die van mij, had maar 3 streepjes van de 6 en mijn voorwiel band was zacht, ik heb de band in stad Groningen bij een fietsen zaak behoorlijk moeten oppompen. Ik vind dat zoiets niet kan. Je trapt je rot en inmiddels een 8 km van het hotel en dan blijkt je band zacht te zijn. Jammer want op zich waren het goede fietsen. Ook hadden we geen uitleg gekregen over de bediening. Vreemd zoiets, maar je laat het je gebeuren en gaat direct op pad met de fietsen, had achteraf, hierover eigenlijk moeten reclameren.
1e kerstdag met 5 personen gegeten bij hotel vander Valk in Zuidbroek. Eerst een uur gewacht op het voorgerecht. 2 personen kregen hun voorgerecht . De andere 3 pas na nog een een half uur wachten. Vervolgens weer erg lang gewacht voor het hoofdgerecht. 1 persoon heeft een glutenvrij dieet dit was doorgegeven. Toen ze haar zalm kreeg lag er couscous op wat ze dus niet mag hebben. Dit gemeld serveerster zei is glutenvrij. Toen een andere serveerster erbij kwam bevestigde die dat het idd niet glutenvrij was. Terug naar de keuken. Kwam terug zonder de couscous. Toen ze echter aan het eten was kwamen we er achter dat er nog allemaal korrels couscous onder de zalm geplakt zaten. Ze hadden het er dus gewoon afgeschoven en niks nieuws gemaakt. aangezien je van een korrel gluten al erg ziek kunt worden dit opnieuw gemeld. Voor de 2e keer terug naar de keuken gestuurd serveerster nam dit wel serieus en vond het ook erg vervelend. Verder was het eten van de rest lauw en het vlees erg taai, de bijgerechten waren niet warm en erg weinig. in 1e instantie 2 rolletjes witlof voor 5 personen we kregen wel meer toen we er wat van zeiden Mijn moeder die glutenvrij is is dus s avonds er nog wel ziek van geworden. Erg vervelend allemaal. Je betaald er veel geld voor en dan is het ronduit slecht. Ik schrijf eigenlijk nooit reviews, maar dit moest ik toch even kwijt. Vooral ook voor mensen met een glutenvrij dieet , dat ze goed moeten opletten , hoewel het niet altijd te zien en te proeven is of het goed glutenvrij is.
Een nachtje weg geboekt met als optie roomservice. Meestal lees ik eerst reviews en neem daarna actie maar in dit geval was mijn werkwijzer omgekeerd. Na het boeken dus een aantal reviews gelezen waardoor mijn twijfel toe sloeg: onvriendelijk personeel, slechte bediening, slechte kamers, overlast van asielzoekeres. Een telefoontje met het hotel nam mijn twijfel niet helemaal weg maar toch gegaan. Ik moet eerlijk zeggen dat ik absoluut niet de negatieve ervaringen deel van de negatieve reviews van andere gasten. Het ontvangst was goed en correct! Na een kijkje in het restaurant werden we vriendelijk te woord gestaan door een ober die een tafel voor ons kon reserveren. De bediening in het restaurant was goed, snel en correct; helemaal niks mis mee. Ook het eten was prima in orde, wij hebben tenminste heerlijk gegeten. De kamer was ook prima en voldeed aan onze verwachting. Voor iemand die slecht ter been is kan de afstand van kamer naar receptie/restaurant inderdaad ver zijn als je een kamer toegewezen krijgt aan het eind van de gang. Echter geef bij de boeking of bij het inchecken aan dat je graag een kamer 'dichtbij' wilt en ik ben ervan overtuigd dat ze daar rekening mee houden. Qua locatie is de ligging van het hotel misschien iets minder maar voor een nachtje weg prima. Overlast van asielzoekers hebben wij niet ondervonden. Voor herhaling vatbaar? Jazeker maar even 'ergens anders kijken' is ook niet verkeerd.
Zeer teleurstellende Van der Valk locatie. Ga graag naar de locaties als Amersfoort, Groningen, België Nazareth, etc. Helaas is de service bij Zuidbroek verre van prettig. Zo hebben wij als enige zitten lunchen in het restaurant en kan je nog steeds 45 minuten wachten op je eten. Verder is er geen bediening te vinden in het restaurant en zijn we naar de receptie gegaan om te kunnen afrekenen. Uiteraard zijn we voor het eten gekomen was er iets opvallends aan de hand. Ik had een zalm plate besteld maar kreeg een wrap. Hierop de bediening verwezen dat ik een verkeerde gerecht had gekregen waarna ik binnen 5 minuten een half warme zalm had gekregen. Dit was erg slordig opgeleverd met een salsa saus die meer smaakt naar de dipsaus van Doritos chips. De patat was gewoon koud en de zalm was al afgekoeld. Kortom ben ik zeer teleurgesteld in deze locatie van Van der Valk en raad ik het ook zeker niet aan!! Rij dan liever door naar Valk Hoogkerk waar je betere service en eten krijgt.
Het viel enorm tegen. Ik ga altijd graag naar van der valk vanwege de service. De kamer is een stof nest, het tapijt is vies en zit vol vlekken. Na twee dagen was het bed nog niet voorzien van schone lakens terwijl er vlekken op zaten. Het bed was niet netjes opgemaakt de sierkussens lagen naast het bed op de grond het matras was ook niet even netjes terug geschoven. Vieze borden hebben ze op de kamer laten staan kost blijkbaar erg veel moeite om mee te nemen voor het personeel. Mijn dochter van 10 kan nog beter handdoeken vouwen het lijkt er letterlijk neergegooid te zijn. Matrassen zijn ingezakt en rijp voor het grofvuil. Ook de douche stonk naar riolering, de wasbak had geen putje meer en het toilet borstel was zo oud dat hij niet meer recht kon staan. En als klap op de vuurpijl zaten de spetters van de tandpasta van de vorige gasten nog een beetje verspreid overal. Erg jammer ! Ik raad je aan om naar westbroek te gaan ipv zuidbroek. Het is er super schoon goeie service elke dag verse lakens en handdoeken.
Afgelopen zaterdag een receptie gehad met diner. Veel nieuw personeel zonder enige ervaring die wel probeerde het goed te doen. Bediening liet lang op zich wachten en regelmatig kwam het verkeerde eten/drinken bij de verkeerde tafel. Geserveerde vis was niet gefileerd wat wel was gevraagd en er werd aangeboden dat het alsnog zou worden gedaan. Na lang wachten bleek de kok geen tijd te hebben maar dat werd niet aan ons teruggekoppeld. Sommige gerechten kwamen al koud aan bij de tafel. Het restaurant is tijdens corona erg mooi verbouwd maar helaas is het niveau van de bediening er niet beter van geworden.
We zijn 3 nachten in dit hotel geweest. We dachten eerst dat de snelweg niet helemaal ideaal zou zijn qua locatie, maar hier zijn we op teruggekomen. In Groningen stad was dit weekend namelijk kermis, dus we waren blij dat we daar niet in de buurt zaten. Het hotel is zeer goed te bereiken en dat is wel fijn als je 4,5 uur onderweg bent geweest. We hadden een mooie grote kamer en denken dat we een comfort kamer hebben gekregen in plaats van onze geboekte standaard kamer. Hier kwamen we de laatste dag pas achter. Het was een heel mooi gerenoveerde kamer en was zeker comfortabel. Het ontbijt was erg lekker, genoeg keuze en dus voor ieder wat wils. We hebben er iedere dag van genoten. Ook is er voldoende parkeergelegenheid. Ondanks dat het naast de snelweg ligt hebben wij deze totaal niet gehoord op onze kamer. De kamers waren over het algemeen niet erg gehorig. Als je verschillende plaatsen wilt bezoeken is deze locatie zeker een aanrader.
Een standaard van der Valk hotel. Dit hotel bestaat uit 2 gebouwen De 1e is de receptie, eten, bar en conference ruimtes. De 2e is het slaapgedeelte De receptie is netjes en professioneel Het eet gedeelte is zeer ruim, Zowel het dinner en ontbijt waren zeer goed. Heb spareribs en schnitzel gegeten. Het ontbijt zeer ruim, de chef maakt het eitje ter plekke klaar voor je. De slaapkamer was ruim, wel wat oudbollig, en hier en daar vlekken op de vloer. Wat ik jammer vond was dat er 4 nl tv zenders goed waren. 4 nl tv zenders kon je niets mee, en dan waren er ook nog ca 20 de zenders. Dit zou wel iets meer naar Nederland moeten worden bijgesteld Al met al een goede plek om te verblijven
1ste kerstdag live&cooking dinerbuffet besproken en €62,50 p.p. betaald bij van der Valk in Zuidbroek .Eenmaal aanwezig hebben we met 6 personen weinig kunnen eten aangezien er een rij van de ene naar de andere kant van de zaal stond . meer dan 1 uur wachten dit gemeld bij personeel die zei U kunt vanaf de andere kant eten halen . Dat geprobeerd maar helaas mensen in de rij konden dat niet waarderen dus woorden/ruzie met andere gasten . Weer geklaagd maar weer geen respons . Het personeel die vieze borden moesten halen liepen, met de handen in de zakken rond omdatze weinig te doen hadden. Het was geen lopend maar STAAND en ZITTEND buffet!! Geen gezellig dinerbuffet die beloofd werd. Op de valreep rond 19.45 uur eindelijk bij het buffet in een korte rij iets te eten kunnen halen maar dit was zo slecht in verhouding met de prijs van €62,50 helaas geen luxe kerstdiner. Nog nooit zo slecht gezien . Waardeloos ! Dit is niet wat je verwacht van een gezellige kerstdiner samen . Eten en drinken: Slecht buffet met veel rauwkost weinig keus en hele lange wachttijden om iets te kunnen pakken. Bijzondere details: Kerstdiner buffet : Superslecht.
Bij aankomst zoek je de fietsenstalling,na 2x uitleg door personeel nog steeds niet gevonden. Fietsen voor het raam gezet bij hotelkamer. De dag erna gingen we in de morgen fitnissen,viel de stroom uit.Dit doorgegeven aan de receptie. Einde fitniss De hotelkamers op de tweede verdieping heeft geen lift. Je kunt niks open zetten,erg veel geluid van het verkeer. Zo ook van Tractoren en vrachtauto's wat aan de zij zijde voor bij komt. Kamer is zeer goed, erg netjes,mooie badkamer en fijne bedden,alleen jammer dat er vloerbedekking ligt. Persoonlijk is alles donker ingericht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid