facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van der Valk Hotel Goes

Van der Valk Hotel Goes

Info

Van der Valk Hotel Goes

Geschiedenis

In het groene hart van de provincie Zeeland, centraal gelegen tussen Bergen op Zoom, Terneuzen en Middelburg, vindt u Hotel Goes. Een hotel dat bekend staat om zijn gastvrijheid in een omgeving met ongekende mogelijkheden.Hotel Goes is een landelijk gelegen zaken- en vakantiehotel midden in het ongerepte Zeeuwse landschap. U kunt er genieten van de bekende Van der Valk-gastvrijheid.

Adres: Anthony Fokkerstraat 100, 4462 ET Goes
Stad: Goes
Route: Anthony Fokkerstraat 100
Postcode: 4462 ET



op zoek naar gerelateerd: hotel van der valk goes arrangementen, van der valk goes last minute, van der valk goes restaurant, van der valk zeeland aanbieding, van der valk goes lunch, van der valk goes adres, van der valk goes brunch, van der valk middelburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hotel De Oranjeboom Hotel De Oranjeboom 1 km Heerlijk gegeten. Vriendelijke en snelle bediening. Iets duurder dan gemiddeld, maar ...
Hotel Terminus Goes Hotel Terminus Goes 2 km Hele vriendelijke uitbaatster, nette kamers , goeie airco , uitgebreid ontbijtbuffet ...
Katoen Katoen 2 km Hotel en Brasserie Katoen - OPEN VANAF VOORJAAR 2015
Recensies
Lekker gegeten, prima bediening. We komen nog wel eens terug!!
Geweldige service , lekkere gerechten en vriendelijke bediening , die op vragen antwoorden met :Tuurlijk kan dat ! Betreft een lunch voor 7 volwassenen en 2 kinderen vandaag op het buitenterras.
Vriendelijke personeel - bij aankomst heb ik niet gereserveerd, kon zo aanschuiven bij de bar - goed eten niet duur - mooie omgeving.
Fijn hotel, aardige bediening. Mooie kamer. Goes zelf was ook erg leuk, kortom hotel was een goede uitvalsbasis om Zeeland zuid te verkennen :
De reputatie van een verblijf bij Van der Valk is wederom weer waargemaakt. Voor ons een goede start van onze vakantie. Kamer was keurig, bediening goed, het eten was lekker.
Prima hotel. Nette kamer, goed ontbijt. Het diner was ook goed. Alleen de credit card garantie vind ik wat minder goed geregeld. Er wordt vooraf geld op je credit card gereserveerd en het restant wordt teruggestort bij uitchecken. Ik vind afrekenen bij uitchecken een stuk prettiger.
Mensen dubbel laten betalen omdat ze hun eigen fout niet willen toegeven
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid