facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp

Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp
Comfortabele kamers en suites met een bubbelbad in een verzorgd hotel met een chic restaurant en een bar.
Adres: Gildeweg 1, 2632 BD Nootdorp, Nederland
Telefoonnummer: 015 310 4545
Staat: Zuid-Holland
District: Pijnacker-Nootdorp
Stad: Nootdorp
Route: Gildeweg
Huisnummer: 1
Postcode: 2632 BD


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Recensies
Na heel veel goede ervaringen bij Van der Valk was dit echt een mindere! Allereerst de kamer die niet schoon was; het sanitair was vies en je zag geknipte teennagels in het bad. Het tweepersoonsbed bestond uit twee topmatrassen, zodat je elke keer in een spleet lag. Na het diner in het restaurant -wat overigens prima was op de wat trage bediening na- wilden we nog een drankje nuttigen in de bar. Hier was het echter ijskoud en we werden niet geholpen. Er zaten mensen met jassen aan binnen, zo koud was het. Kon niets aan gedaan worden. Drankje daar dus helaas maar overgeslagen, terwijl we bij andere van der Valk hotels altijd fan zijn van de bar. In de ochtend ná een ontzettend druk ontbijt naar de wellness gegaan. De sauna en stoombad waren ijskoud, terwijl het al 10.15 was. Ik belde de receptie en toen kwam er iemand, maar pas rond 11 uur werd het warm en toen moesten we helaas alweer uitchecken. Super jammer, we hadden hoge verwachtingen die helaas niet zijn waargemaakt.
Meerdere weken enkele nachten in dit hotel verbleven. Personeel en service is allemaal prima in orde. De kamers zijn over het algemeen schoon. Een kamer naast de lift is niet aan te raden aangezien 1 van de twee liften ook een doorgang is naar de keuken of iets wat er op lijkt. Via deze lift/doorgang worden karretjes heen en weer gereden, de dreunen die hierbij ontstaan op het moment dat de kar de drempel over rijdt hoor je terug in de kamer ik zat 3 hoog en kon het overduidelijk horennnDe kamers zelf zijn over het algemeen in orde. Ruim en een heerlijke douche. Persoonlijk vind ik de kamer wel wat kil ogen. De spotjes in het plafond met fel wit licht kunnen niet gedimd worden. Hetzelfde voor de badkamer, ook hier is de verlichting fel en kil. Zodra je de badkamer binnenkomt heb je direct ook de lampen in de spiegel op je gericht. Persoonlijk vind ik warme verlichting fijner, nog beter als ik het ook naar wens zou kunnen dimmen en de felle lampen in de spiegel van de badkamer uit kan zetten.nnHet restaurant bevalt goed. De kaart is lekker. Het ontbijt is oké, veel keuze maar het is het net niet helemaal in Wassenaar kan ik een kommetje vullen met meloen e.d, bakje aardbeien kwark enz, dat mis ik hier wel. Al mag het restaurant wel een update krijgen, de stoelen zitten echt verschrikkelijk, tafels wankelen en worden regelmatig met bierviltjes weer recht gezet. Eigenlijk hetzelfde als de kamer. Het is prima, maar het mist sfeer.
Wat een zalig hotel met prima ligging t.o.v. Den Haag centrum. Om naar Den Haag te gaan is het openbaarvervoer een aanrader, station Ypenburg ligt nl vlakbij. De kamer die we kregen was groter dan gemiddeld en voorzien van een groot bubbelbad. De bedden lagen prima en het uitzicht vanaf de 5e verdieping aan de voorkant was mooi, alleen was het verkeer wel te horen af en toe.nHet ontbijt was bijzonder uitgebreid en smaakvol. Alleen jammer dat de dames van de bediening niet bijzonder vriendelijk waren en dat je bijna meerdere keren met je volle bord omver werd gelopen. Anders waren het zeker 5 sterren geworden.
Zit ik daar met z’n veertienen de verjaardag te vieren van mijn zus die 90 jaar was geworden 997 te besteden en met fooi 1030 euro, wordt je bijna weggejaagd door de ijskoude lucht die uit alle gleuven en gaten uit de vensterbank kwam. De ober was van goede wil en probeerde alles met dienbladen en servetten af te dekken. Echter zonder afdoende resultaat.Daardoor ging een aantal personen, waaronder ik, mijn zus en mijn vrouw ijskoud naar huis. Wij zaten namelijk naast de vensterbank bij het raam.nDit is een “goede” manier om je klanten weg te jagen en nooit meer te laten terugkomen !nGoed gedaan Valk !
een tijdje geleden hier geweest. wat een drama. de lift zat helemaal onder een plakkerige substantie. leek op een soort van frisdrank. de spiegels in de lift zaten onder de vingervlekken. op de kamer gekomen was het al niet veel beter. alles zat onder het stof. bij het raam lagen nog kruimels van de vorige gasten die daar wat hadden staan te eten. en de kussen zat onder de vlekken. het ontbijt was helemaal een ramp. eieren die gebakken waren met de eierdoppen er nog in. we zijn hier 3 nachten geweest. en overal waar we gezeten hebben met het ontbijt lag er een lading stof. kon je zo je naam inschrijven. op zondag werden de tafels niet leeggehaald. alle tafels stonden vol en mensen die wilden gaan zitten. moesten eerst wachten. duurder wel een half uur voor dat ze in beweging kwamen. toen we weer weggingen was de lift nog niet schoongemaakt. en in de kamer lagen nog steeds de kruimels en het stof. ik las trouwens ook nog een recensie van iemand die het over asielzoekers had. wel raar dat daar niet op gereageerd wordt. terwijl op andere recensies wel gereageerd wordt. misschien dit hotel ook vol gooien met alleen maar asielzoekers. dan zal alles wel spik en span zijn. want voor de coa wordt alles gedaan. bij van de valk snappen ze niet dat hotels voor vakantiegangers etc is. en niet voor permanente bewoning. maar ja er wordt goed aan verdiend. en dan vervagen de normen en waarden van van der valk. lekker zo doorgaan. kan straks niemand binnen Nederland nog op vakantie omdat al jullie hotels vol zitten met asielzoekers. ik hoop dat als de asiel crisis over is. maar helaas zal dit nog gebeuren. er nooit iemand weer een kamer bij jullie boekt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid