facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van der Straten Transport BV

Van der Straten Transport BV
"Ontzorgen is een groot goed en een belangrijk punt waar Van der Straten Transport uit Noord-Brabant zich dagelijks sterk voor maakt. Of het nu gaat om enkele pallet, een volle vracht of een aanvulling op het eigen personeel van onze klanten. Wij stellen ons flexibel op en creëren voor elk probleem de juiste oplossing.Naast betrouwbaar en veilig transport kunnen onze klanten ook op ons rekenen voor het laden en lossen. Daarvoor gebruiken wij de zeer wendbare 4-weg kooiaap of een kraan op de vrachtwagen. Zo doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden bij onze klanten zo min mogelijk vertraging oplopen en zij zo snel mogelijk geholpen zijn."
Adres: Raadhuisstraat 35, 4944 VE Raamsdonk
Telefoonnummer: +316-21107847
Stad: Raamsdonk
Route: Raadhuisstraat 35
Postcode: 4944 VE



op zoek naar gerelateerd: Van der straten transport track and trace, Steen Transport, Kooiaap transport, Dedicated transport, Transport pallet stenen, Huiftransport, Eigen rijders gezocht, Stenen vrachtwagen
Recensies
Ik weet niet wat voor vreemde figuren bij dit transport bedrijf werken, maar meneer zou zogenaamd niet met z'n hele hebben en houden door de zijstraat passen, terwijl daar busjes tot personen auto's rijden om te laden en lossen. Dus die mafketel denkt de materialen gewoon bij mij voor de deur te laten. Zie foto voor zijstraat, daar had hij makkelijk doorheen gekund. Dit was trouwens op 6 mei.
Heel erg servicegericht bedrijf. Ze denken altijd met je mee en zijn oplossingsgericht. Je ziet het in alles terug dat ze klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid