facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van der Stouwe-Douna Pigeons

Van der Stouwe-Douna Pigeons

Info

Het meedoen aan wedvluchten voor postduiven en dat met een zo goed mogelijk resultaat is wat de Comb. Van der Stouwe-Douna nastreven.

Geschiedenis

Eind 1986 is de combinatie bestaande uit Dolf van der Stouwe en Henk Douna ontstaan. Ook voor 1986 waren beiden al met succes actief in de duivensport. De duivenbacil hebben Dolf en Henk meegekregen van de beide vaders.

Sinds 2014 is de combinatie uitgebreid met Henrie van der Stouwe. Henrie, de zoon van Dolf, maakt op enthousiaste wijze deel uit van het team. Beetje bij beetje leert hij de stiel van zijn beide andere compagnons.

Het programma spel is het spel waarin de combinatie wil uitblinken. Jaarlijks wordt geprobeerd om zo hoog mogelijk te eindigen in de generaal kampioenschappen binnen hun vereniging en natuurlijk ook in groter verband.

De duivensport wordt bij de combinatie gezien als topsport. Er wordt niets aan het toeval overgelaten om de duiven zo optimaal mogelijk voorbereid aan de start te laten verschijnen. Telkens wordt geprobeerd om verbeteringen aan te brengen, dit zowel in de huisvesting en het systeem maar vooral ook in de kwaliteit van de duiven.

Adres: Buursterlaan 53, 8435 XM Donkerbroek
Telefoonnummer: +31620417311
Stad: Donkerbroek
Route: Buursterlaan 53
Postcode: 8435 XM



op zoek naar gerelateerd: Theo Pander, Nijman duiven, Pigeon Fever
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid