facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van der Schaaf en Kooijmans makelaars

Van der Schaaf en Kooijmans makelaars

Info

Of het nu gaat om de verkoop, aankoop, financiering, verhuur of taxatie van een woning, wij zijn er voor u om u daarbij te helpen. Elke situatie is anders maar wat u ook wilt, met ons komt u altijd een stap dichterbij!

Geschiedenis

Welkom bij Van der Schaaf & Kooijmans, makelaars en taxateurs in Haarlem, Bloemendaal en omgeving. Wij helpen u graag bij de verkoop en aankoop van uw woning. Ook voor een taxatie, bedrijfspanden, hypotheek en verzekering kunt u bij ons terecht. Zorgeloos kopen & verkopen dus!

Wij verkopen uw woning
Wij geloven dat elke woning verkocht kan worden. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw woning een thuis is voor potentiële kopers. Een enthousiast team, eerlijk advies en een unieke marketingstrategie dragen bij aan dat succes. Als NVM makelaar zorgen wij voor een topnotering van uw woning op Funda en bekendheid bij veel zoekers.

Wij zoeken uw nieuwe woning
Als makelaar zijn wij er zeker van dat elke koper een mooie woning kan vinden, juist nu. Schakel ons in als aankoopmakelaar bij het kopen van uw woning. Wij zoeken, begeleiden, informeren, adviseren en onderhandelen. Doel voor ons is dat u hét huis vindt! Zodat u daar jarenlang zorgeloos en met veel plezier zult wonen. Bel ons gerust voor aankoopbegeleiding.

Financieel advies
Voor uw hypotheek, taxatie, verzekering en pensioen geven wij u deskundig, betrouwbaar en 100% onafhankelijk advies. Onze Erkend Hypotheekadviseur geeft een uitgebreid advies waarbij rekening gehouden wordt met uw persoonlijke situatie. Persoonlijk, op maat en provisievrij advies. Uw hypotheek is in goede handen bij onze ervaren hypotheek adviseur.

Bedrijfsmakelaardij
Bent u op zoek naar een bedrijfsmakelaar voor uw winkel, kantoor of ander bedrijfspand? Wij helpen u graag via onze bedrijfsmakelaardij Bedrijfslocatie.nl. Voor taxatie, verhuur, verkoop of advies voor uw bedrijfspand, winkel, kantoor, horeca object, beleggingsobject of winkel/woonhuis.

Onze regio
Als makelaar en hypotheekadviseur werken wij in de regio Zuid-Kennemerland. Naast Haarlem en Bloemendaal zijn wij ook actief in de plaatsen Overveen, Aerdenhout, Heemstede, Spaarndam, Santpoort, Driehuis, Velserbroek, Zandvoort, IJmuiden, Hoofddorp, Cruquius en omgeving.

We maken graag kennis met u, tijdens een goed gesprek



"Wij helpen u graag bij de verkoop en aankoop van uw woning. Ook voor een taxatie, bedrijfspanden, hypotheek en verzekering kunt u bij ons terecht. Zorgeloos kopen en verkopen dus!"

"Wij helpen u graag bij de verkoop en aankoop van uw woning. Ook voor een taxatie, bedrijfspanden, hypotheek en verzekering kunt u bij ons terecht. Zorgeloos kopen en verkopen dus!"
Adres: Bloemendaalseweg 47, 2061 CB Bloemendaal (Noord-Holland)
Telefoonnummer: 023-5251525
Stad: Bloemendaal
Route: Bloemendaalseweg 47
Postcode: 2061 CB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Van der Schaaf Bloemendaal, Van der Schaaf makelaar, Makelaar Bloemendaal, Van der Schaaf Haarlem, Overtonstraat 11 Haarlem, Funda Bloemendaal, Bedrijfsmakelaar Haarlem, Denys van Hullelaan 2 Haarlem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Finora Financieel Maatwerk Finora Financieel Maatwerk 404 meter Door onze jarenlange ervaring weten wij dat geen situatie hetzelfde is. Daarom staan ...
Recensies
Zeer aan te bevelen makelaarskantoor. Gedreven, oog voor detail, klantvriendelijk en doortastend. Deze eigenschappen waren noodzakelijk op deze gekke huizenmarkt. We hebben meerdere huizen bezichtigd en biedingen gedaan, daardoor hebben we met zowel Giel van der Schaaf, Pieter Kooijmans als Steve Brown afwisselend ervaringen opgedaan. Daarnaast ook zeer fijn begeleid door Marieke en Loëlle. Daarom kunnen we dit kantoor met een gerust hart aanbevelen; we hebben onze droomhuis!
Wij zijn via vrienden doorverwezen naar Van der Schaaf & Kooijmans. Ook andere makelaars en hypotheek adviseurs gesproken. Waar wij bij anderen vaak dachten dat ze snel geld wilden verdienen, kregen wij bij Van der Schaaf & Kooijmans het gevoel dat zij echt met ons meedachten. Jorbert heeft met veel volhouden en veel goede adviezen een goede hypotheek voor ons weten te regelen, zelfs met een partner die pas kort freelancer is. Pieter heeft op het juiste moment de juiste beslissingen genomen waardoor wij uiteindelijk net op tijd de woning hebben kunnen bemachtigen, terwijl er net meer kapers op de loer lagen, onder de vraagprijs ook nog eens. Ik raad iedereen Van der Schaaf & Kooijmans aan.
Pieter zelf is natuurlijk de man in beeld: topper. Maar achter elke topper schuilt een topteam: Marieke en Loelle doen ondertussen al het administratieve handwerk, en zorgen dat alles ook daadwerkelijk gefixt wordt! Aanrader! Meteen even langs bij Jorbert voor de hypotheek: zo geregeld...
Superservice en fijne communicatie! Zelfs tijdens mijn vakantie naar Amerika lees:tijdsverschil stond de makelaar voor mij klaar en nam zaken zeer goed voor mij waar, ook buiten zijn werktijden. Rolverdeling: koper - verkoopmakelaar Aanrader!
De mensen van Van Der Schaaf en Kooijmans zijn deskundig, professioneel, vriendelijk met een persoonlijke touch. Ik heb heel veel aan ze gehad. Aanrader!!
Zeer betrouwbare en goede makelaar! Denkt met je mee en geeft je meteen een vertrouwd gevoel. Dat ze waar maken ook. Zelfs als je een huis wil kopen zoals ik en het dus niet jou aankoopmakelaar is. Super!
Zeer slechte ervaring met dit kantoor. Totale miscommunicatie en vriendjespolitiek. Pas op met Van der Schaaf & Kooijmans makelaars - taxateurs.
Prettig gesprek gehad....
Duidelijk en goed verzorgd
Prima makelaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid