facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van der Meulen Autoschade BV

Van der Meulen Autoschade BV

Info

www.vdmautoschade.nl
Bij ons bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit herstel bij schade.Ons vakmensen behandelen uw voertuig met grote zorgvuldigheid.

Geschiedenis

Bij Van der Meulen Autoschade staat een enthousiast en vakkundig team van medewerkers voor u klaar.In geval van autoschadeherstel, personenautospuiterij, truck-trailer spuiterij, industriespuiterij.Geen enkele schade is het zelfde, geen klant is het zelfde.Maar wat wel het zelfde is, is de passie en gedrevenheid die wij dagelijks in onze werkzaamheden leggen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor vlot, veilig en vakkundig schadeherstel en spuiterij werkzaamheden.

Adres: Parmentierstraat 2c, 7903 TP Hoogeveen
Telefoonnummer: 0613342856
Stad: Hoogeveen
Route: Parmentierstraat 2c
Postcode: 7903 TP


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:00
Dinsdag: 07:30 - 17:00
Woensdag: 07:30 - 17:00
Donderdag: 07:30 - 17:00
Vrijdag: 07:30 - 17:00
Zaterdag: 08:30 - 13:00

Recensies
Laat hier ieder jaar auto van buiten en binnen nakijken op kleine schades en poetsen. zeker al 12 jaar klant en ook div schade's laten herstellen. Hoge kwaliteit, altijd vervangend vervoer, altijd regelen ze rechtstreekse afhandeling van betaling met de verzekering. Perfecte manier van schade herstel en schoon / netjes afleveren.
Beste medewerkers, Bij deze wil ik jullie bedanken voor de goede en snelle service. De auto weer mooi strak in de lak. Super!!! Vriendelijke groet, Henk TIchelaar
Goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid