facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor van der Meer Libris

van der Meer Libris

Info

Libris Boekhandel van der Meer

Geschiedenis

BOEKHANDEL VAN DER MEER, gelegen aan de Keuvel te Noordwijk, is een gezelllige boekhandel met een ruim assortiment boeken en schrijfwaren. Wilt u een goede leestip, een cadeau-advies of op uw gemak rondkijken tussen de boeken, in onze kook-reiskelder of in de schatkamer met antiquarische boeken, u bent welkom! De koffie en thee staan klaar in Het Cultuurcafé. Wij zijn 7 dagen per week geopend en elke zondag is er een cultureel programma in Het Cultuurcafé.

Adres: De Keuvel 1, 2201 MB Noordwijk-Binnen, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0713613073
Stad: Noordwijk-Binnen
Route: De Keuvel 1
Postcode: 2201 MB


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 00:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bruna Noordwijk, Boekhandel Van der Meer agenda, Leesclub Noordwijk, Meerbijvandermeer, Boekhandel Bladel, Broese inloggen, Tolino wachtwoord vergeten, Boekenbon
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bruna Noordwijk-Binnen Bruna Noordwijk-Binnen 94 meter Goede service, vriendelijke mensen. Enorm verschil met "aan Zee". Ik rij er...
Recensies
Rustgevende, huiselijke sfeer en behulpzame bediening. De aardige man heeft zelfs de ijskoffie suikervrij voor mij gemaakt.
Mooie sortering boeken, vriendelijke bediening, gezellige zitjes om onder het genot van een kop BOOT koffie of thee met heerlijk gebak even te ontspannen. Een aanrader en zeker een omweg waard!
Goede service. Lekkere drankjes. Vriendelijke mensen. Huiselijke sfeer. Aanrader!
Wat een prachtige 'boekenwinkel'. Rariteitenkabinet en commerciële boeken hand in hand. Hier kun je jezelf de hele dag vermaken. Complimenten voor deze analoge beleving in deze digitale tijd!
Overal leuke zitjes waar je je kopje koffie/thee kunt nuttigen.
Altijd een feest om lekker door boeken te bladeren. Heerlijke ijskoffie gedronken.
Leuke zaak, vol met boeken, bordspellen ed. Zelfs vinyl kan je er vinden
Heerlijke boekwinkel annex koffie café.
Een totale verrassing om zo'n geweldige zaak aan te treffen in het kleine Noordwijk-binnen-centrum. Een literair en cultureel paradijsje met tal van andere attracties tot het genieten van koffie met vele lekkernijen aan toe. Tevens een podium - geschikt voor optredens-, leuke kaartencollectie, allerlei cadeautjes en hippe gadgets, geweldige uitnodigende lees- en kinderhoekjes, die ook nog eens knus en bijzonder gemeubileerd zijn. Een warm bad van ouderwets aandoende gezelligheid in een prachtig modern en zeer ruimtelijk pand. Ook wanneer je totaal geen interesse in lezen hebt zal je je hier toch visueel ook zeker vermaken!Een zaak als deze verwacht je in Amsterdam of New York!
Ruime keuze,bestellingen vaak de volgende dag in huis.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid