facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van der Loos Kozijnen, Ramen en Deuren

Van der Loos Kozijnen, Ramen en Deuren

Info

Van der Loos Kozijnen, Ramen en Deuren

Geschiedenis

In onze werkplaats gebruiken we de modernste CNC-machines om alle kozijnen, ramen en deuren op elke gewenste maat te fabriceren.
Voor nieuwbouw, verbouw, renovatie. Voor aannemer en particulier.

Adres: Castricummerwerf 77, 1901 RV Castricum
Telefoonnummer: 0251-672126
Stad: Castricum
Route: Castricummerwerf 77
Postcode: 1901 RV


Recensies
van van der Loos naar van alles LOOS Voor onze woning hebben wij bij Rob van der Loos een set tuindeuren, een bloemkozijn en 9 raamkozijnen besteld. Gezien wij door een familielid waren geattendeerd op dit adres hadden we veel vertrouwen in dit bedrijf. Helaas is het uitgelopen op een heel slechte ervaring. Er zijn veel dingen mis gegaan waarvan we aan aantal punten hebben 'opgelost' door klein bedrag te verrekenen. Echter de grootste fout is niet naar onze tevredenheid opgelost. Men heeft voor ons een stel tuindeuren gemaakt die technisch niet in orde zijn. Kort uitgelegd: bij regen loopt er water op de bovenkant van de deur, en blijft erop staan totdat je de deuren opent. Vrijwel direct nadat de tuindeuren bij ons zijn bezorgd viel het ons op dat er iets niet klopte aan de deuren. Wij hebben direct contact opgenomen met van der Loos en men verklaarde ons voor gek. Er is naar hun idee niets mis met de deuren, de deuren zijn, zeggen ze technisch prima in orde. Na een hoop heen en weer geschrijf en bellen hebben ze voor een fooi de boel afgekocht. Helaas stonden wij met onze rug tegen de muur aangezien wij het volledige bedrag betaald al hadden. Wij raden af om hier iets te laten maken tenzij je een hele grote bek hebt en veel overtuigingskracht, dan kom je er misschien wel uit met ze. De reactie van van der Loos op mijn review begint en eindigt met leugens. We stonden met de rug tegen de muur en moesten naar de pijpen van van der Loos dansen. En er is niet overeengekomen dat wij onze mening over dit bedrijf wel of niet mogen geven. "Tekeer gaan en restrictie...." ja, jullie spreken echt in je eigen taal en niet in de taal van de consument. En voor ons is het inderdaad ook een raadsel hoe jullie bedrijf al 20 jaar bestaat als je prutswerk aflevert. Wellicht was het een incident, maar dan heel slecht afgehandeld. Toen het kozijn nog niet geplaatst was hebben we al onze twijfels uitgesproken. Eenmaal geplaatst mochten we m terug geven..... En de kosten voor het plaatsen en de gebruikte materialen, tsja.... dat moesten wij betalen!! Dus kletskous niet dat we 3 maanden de tijd hebben genomen..... echt, de arrogantie van jullie BAH !!!
Echt een top bedrijf zeer goede vakmensen erg goede service en erg goed advies.
Tips, vriendelijke en professioneel geholpen
Prima geholpen
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Van der Loos Kozijnen, Ramen en Deuren.

Castricum verbouwingen

openingstijden, locatie, vervoer. Castricummerwerf 77 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Van der Loos Kozijnen, Ramen en Deuren adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Van der Loos Kozijnen, Ramen en Deuren. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Van der Loos Kozijnen, Ramen en Deuren delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BAC aannemer BAC aannemer 164 meter verzorgt, organiseert en voert uw complete bouwproject uit van A tot Z
Bouwbedrijf Groenland Bouwbedrijf Groenland 297 meter Zeer prettig contact en doen wat ze zeggen.
Afbouw Castricum Stukadoors Afbouw Castricum Stukadoors 1 km Welkom bij Afbouw Castricum Stukadoors
Timmerbedrijf Dekens Timmerbedrijf Dekens 2 km Timmerman Patrick Dekens met bijna 10 jaar ervaring voor al uw timmerwerkzaamheden. O...
Klusbedrijf Castricum Klusbedrijf Castricum 2 km Verbouwingen, timmerwerk, onderhoud
Nivo Dakkapellen Nivo Dakkapellen 3 km Give some space. Verruim je leven met een dakkapel.
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid