facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van der Linden Auto Zoetermeer

Van der Linden Auto Zoetermeer

Info

Welkom op de officiële Facebook-pagina van Van der Linden Auto.

Geschiedenis

Welkom bij Van der Linden Auto Zoetermeer

Van der Linden Auto heeft sinds 1967 ervaring met de automobielbranche, waarvan 32 jaar ervaring met het merk Hyundai. Begonnen in Moerkapelle en sinds 1991 in Zoetermeer gevestigd.

Van der Linden Auto is een universeel autobedrijf, vanwege jarenlange ervaring nog wel altijd gespecialiseerd in Hyundai. Van der Linden auto is het vertrouwde adres voor verkoop en onderhoud van nieuwe en gebruikte auto's. Wij beschikken over een groot assortiment gebruikte auto’s van diverse merken in onze al eerder uitgebreide showroom aan de Fokkerstraat 36 te Zoetermeer.

Ook voor een vakkundige APK, onderhoud en reparatie bent u bij ons aan het juiste adres, want wij zijn sterk in ieder merk en niet voor niets al meer dan 48 jaar een blijvend begrip in Zoetermeer en omstreken. Wij werken met de modernste test- en diagnoseapparatuur, met data van alle merken en typen auto's. Ook uw auto kennen wij dus door en door. Hierdoor bent u verzekerd van een veilige auto, ieder jaar opnieuw. Bij ons profiteert u van merkkwaliteit, voor vriendelijke prijzen!

Wij zien u graag in onze showroom!

Jan en Dirk van der Linden en het team van de Van der Linden Auto

Adres: Fokkerstraat 36, 2722 NK Zoetermeer
Telefoonnummer: +31 (0)79-3427890
Stad: Zoetermeer
Route: Fokkerstraat 36
Postcode: 2722 NK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Van der Linden Auto Zoetermeer ervaringen, Van der Linden occasions, Hyundai Van der Linden Zoetermeer, Van der Linden Groep Leiden, Hyundai Zoetermeer, Van der Linden Waddinxveen, Autodealer Zoetermeer, Van der Linden Hyundai
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf De Koning B.V. Zoetermeer Autobedrijf De Koning B.V. Zoetermeer 67 meter Goed geholpen. Binnen 24 uur afspraak gemaakt onderdelen besteld en probleem verholpe...
RJC Autotechniek RJC Autotechniek 97 meter Ralph helpt ons altijd weer snel de weg op!
Bauer Car Design Bauer Car Design 351 meter De place to be voor carwrapping, ramen tinten, auto belettering, plaat en spuitwerk.
Autoservice Kuipers Autoservice Kuipers 364 meter Weer goed geregeld
Autosloperij De Eendracht Autosloperij De Eendracht 430 meter Aardige vaklui, fijn voor mensen met klein budget!
MB Car Service MB Car Service 477 meter Zeer ervaren BMW technicus, veel ervaring met storingen, eerlijk en correct
Autofirst Arendse Autofirst Arendse 507 meter Goede service, vriendelijk, prijs netjes en zoals afgesproken en mooi spuitwerk.
HP Bandenservice HP Bandenservice 532 meter HP Bandenservice is al meer dan 15 jaar actief in de autobrance. Gedurende deze tijd ...
Tuningparts b.v. Tuningparts b.v. 568 meter Vertaald door Google Goede service. A-merken. Origineel Good service. A-brands.
VDH Tools VDH Tools 572 meter Zeer ervaren bedrijf. Hier moet je weten voor de achtergrondkennis over het gereedsch...
Vehikelcars Vehikelcars 572 meter Inkoop, Verkoop en Reparatie van (klassieke) voertuigen, brommers, antiek en curiosa
AutoProfs AutoProfs 2 km Heldere uitleg, goede service en scherpe prijzen
Ardea Auto Zoetermeer Ardea Auto Zoetermeer 3 km Geen parkeergelegenheid echt gek voor autobedrijf met een garage en een showroom.
Limo Versluis Limo Versluis 3 km Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. En het belangrijkste, ze zijn erg eerlijk, a...
Recensies
Ik ben goed geholpen, alle mannen zijn super aardig . Ben hartstikke blij met mijn auto ! Ik zou zeker deze garage alle mijn kennissen aanbevelen
Werden goed voorgelicht over auto. Goede prijs. Alleen jammer dat je 250 euro voor APK en aflevering moet bij betalen. Zou inclusief moeten.
Fijn garage bedrijf om mijn auto in onderhoud te hebben..
Auto begon te trekken naar links. Bij kwik fit laten onderzoeken en kwamen er achter dat er twee verschillende voorbanden op zaten.
Geweldig zeer vriendelijk en ik ben heel blij met mijn gouden koets!
Vriendelijke gast
Na een auto gekocht te hebben van 4400 euro kwam er binnen een jaar nog reperaties bij van ongeveer 2400 euro. Eerste en laatste auto die ik daar koop.
Vriendelijke personeel, en een mooie deal op een auto kunnen maken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid