facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor van der Kooij Edelsmeden

van der Kooij Edelsmeden
Info
Sieraden - Horloges - Ambacht
Bijzondere collecties met liefde voor u samengesteld.
Ontwerpen van unieke sieraden met een persoonlijk karakter.

Producten
Sieraden - Horloges - Design
Adres: Walstraat 197, Vlissingen
Telefoonnummer: 0118 417 377
ln.jiookrednav@liam
Stad: Vlissingen
Route: Walstraat 197


Openingstijden

Maandag: 13:00-17:30
Dinsdag: 09:00-17:30
Woensdag: 09:00-17:30
Donderdag: 09:00-17:30
Vrijdag: 09:00-17:30
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag: X


op zoek naar gerelateerd: juwelier middelburg, lucardi vlissingen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MYKK MYKK 3 km Mooie sieraden, w.o. zelf ontworpen en geproduceerd. Zeeuws, waarbij zelfs de Zeeuws...
Recensies
Heel vriendelijk en vakkundig geholpen. Op basis van mijn wensen, waar heel goed naar is geluisterd, is er een ontwerp gemaakt om van mijn trouwring een herinnering/gedenksierraad te maken. Het resultaat is nog veel mooier geworden dan ik had verwacht. Tegelijkertijd is mijn horloge door Van der Kooij Edelsmeden gerepareerd. Ik was al langs een aantal juweliers geweest; van Den Haag tot Antwerpen. Maar geen enkele juwelier wilde of kon het repareren. Ik draag nu naast mijn mooie ring nu ook mijn horloge weer met veel plezier. Bedankt team van Van der Kooij Edelsmeden!
Erg fijn geholpen met advies op maat! Na een paar keer slecht geholpen te zijn bij de juwelier bij mij om de hoek in Middelburg, toch maar eens hier geprobeerd. Het was het ritje meer dan waard.
Ring, armband en ketting gekocht. Top service, breed assortiment, ik kom terug.
Slecht geholpen. Reparatie van bij hun gekochte ketting was niet mogelijk geen onderdelen meer verkrijgbaar. Zelfde ketting ligt daar nog gewoon in de verkoop. Zelf op zoek gegaan en bij vd Pijl een o ringetje a 5 eurocent gehaald en er in gezet. Slordig.
We zijn echt vriendelijk én vakkundig geholpen bij het ontwerpen van onze trouwringen. Ze begrepen ons snel en hadden aan een voorbeeldplaatje en wat uitleg genoeg. Ook last minute wijzigingen waren geen probleem. Top service!
Keurig geholpen, een horloge op zicht laten komen. Hetgeen ik niet gekocht heb. Een goed advies gekregen. Heel tevreden.
Heel mooie winkel met bijzondere, moderne sieraden. De eigenaar heeft mij heel fijn geholpen bij het kopen van een ring. Hij nam alle tijd om te kijken welke ring het beste bij mijn ketting paste, wist van alles te vertellen over de ontwerper en vertelde ook eerlijk over de mogelijke voor- en nadelen van de ring.
Wat een fantastische winkel en bijzonder aanbod. Ik was aangenaam verrast toen ik hier voor het eerst kwam, zo'n grote collectie sieraden en horloges heb ik nog niet eerder bij elkaar gezien. Ik werd prima geholpen. Ook toen ik het nét iets anders wilde: dat werd opgelost in hun atelier. Ben er blij mee!
Zeer vriendelijk en kundig personeel. Mooie sierraden. Net iets anders dan anders. Je kunt er ook gewoon terecht voor batterij wisseling horloge of om sierraden te laten repareren
Alleen maar lof over de service van deze juwelier. Al meerdere keren goede ervaring hoe een probleem opgelost werd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid