facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Der Knaap Vioolbouw

Van Der Knaap Vioolbouw

Info

Nieuwbouw, Reparatie, Inkoop, Verkoop, Verhuur

Geschiedenis

VAN DER KNAAP VIOOLBOUW·DONDERDAG 16 MEI 2019
Met het verschijnen van het jubileumboek,
een beeldessay van de fotograaf Gerard Wagemakers, vieren we nu ons 30 jarig bestaan.
Het boek geeft een kunstzinnig beeld van wat er zoal te zien is bij ons in de werkplaats/winkel.
We zijn bijzonder blij dat zoveel musici, zowel beginners als studenten en professionals ons al jaren hebben weten te vinden en hopen mede dankzij onze “volgers” voorlopig nog voort te gaan.
P.S. het boek stellen wij voor geïnteresseerden graag ter beschikking.
Hieronder is alvast een korte samenvatting van het boek te zien
( rechter muis knop en link openen in nieuw venster)
https://gerardwagemakers.nl/20190429-v6.html /
Wellicht tot ziens bij ons in de winkel of werkplaats.
Het team van der Knaap Vioolbouw:

Sanskaro van der Knaap
Welmoedt Huijgen
Laura de boer
Dit is een voorbeeld van je verslag.
Klik op Publiceren om te publiceren of op Bewerken om meer wijzigingen aan te brengen.

Adres: Beukenlaan 20A, 3741 BP Baarn
Telefoonnummer: 035-5424183
Stad: Baarn
Route: Beukenlaan 20A
Postcode: 3741 BP



op zoek naar gerelateerd: Cello huren Utrecht, Vioolbouwer Bussum, Vioolbouwer Rhenen, Vioolbouwer Utrecht, Sanskaro van der Knaap, Viool inkoop, Inkoop oude viool, Viool huren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tie Dye Shop Nederland Tie Dye Shop Nederland 504 meter Webshop voor unieke met de hand geverfde Tie Dye artikelen. Tevens verkoop van materi...
Beqwaam Beqwaam 2 km Ik parkeer mijn auto bij Nijhof. Een beetje onzeker loop ik langs de bekende wafelkra...
Recensies
Zeer aan te raden! Heel huiselijk, gezellige open sfeer met hele lieve mensen. De showrooms zijn echt prachtig en ze hebben mooie instrumenten voor koop en huur. Jammer dat er niet meer van dit soort ambachtelijke plekken zijn.
Mooie ambachtelijke combinatie van werkplaats en winkel, waarin men echt de tijd neemt om je te helpen. Ruim opgezet, erg vriendelijk en behulpzaam. Ook richting kinderen. Ik kom hier graag!
We huren al een paar jaar violen viooltjes : voor onze dochter. We worden altijd heel goed geholpen, of het om aanmeten van een nieuwe viool gaat, of als er een keer iets kleiners of groters stuk gaat. Vakkennis en vriendelijkheid!
Bij Van der Knaap zijn wij alle keren uitstekend geholpen met prachtige violen voor onze dochter. Lief en aandachtig kreeg zij telkens de viool aangemeten, die niet alleen heel goed paste, maar ook het allermooiste klonk. Superservice!
Onze dochter huurt sinds anderhalf jaar haar viool daar. Er is altijd aandacht en zorg voor en er wordt veel tijd gestoken in het contact en de juiste ‘match’! Heel fijne zaak waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en met hart voor het werk!
Hier heb mijn eerste cello gekocht, en sindsdien twee andere. Prachtige winkel, aardige en vooral deskundige mensen die de tijd nemen voor hun klanten. Echt een aanrader als je een strijkinstrument zoekt, als beginner, gevorderd of professional.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid