facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van der Knaap Optiek

Van der Knaap Optiek

Info

Bij Van der Knaap Optiek kunt u terecht voor brillen, zonnebrillen en contactlenzen.

Adres: Dorpsstraat 48B, 2665 BJ Bleiswijk
Telefoonnummer: 010-5216757
Stad: Bleiswijk
Route: Dorpsstraat 48B
Postcode: 2665 BJ


Recensies
Geweldige service. Stond binnen 20 minuten op de stoep om oma der bril te maken op haar verjaardag voor der feestje.
Al sinds 2011 klant bij Vd Knaap, in 11 jaar tijd nog niks te klagen gehad! Fantastische service, vakbekwaam personeel en erg klantvriendelijk. Voor echte hulp en persoonlijke aanpak zit je hier het allerbest.
Altijd super goede service. Al jaren een tevreden klant. Denken goed met je mee in opties en zijn enorm vriendelijk. Ook kun je duidelijk zien, horen en voelen dat ze kennis van het vak hebben en uiterst professioneel werken. Ook nu met corona, pet je af, hoe zij creatief er voor gezorgd hebben dat alles veilig, clean en corform de RIVM regels is.
Als je een bij jou passende bril en perfecte service wilt dan moet je hier zijn! Zeer uitgebreid assortiment aan merken en monturen. Zeer modern meetapparatuur en dat merk je als je de nieuwe bril opzet! Ook al zijn wij verhuisd... voor een nieuwe bril gaan wij naar Van der Knaap!
Even een glas van m'n zonnebril laten vastzetten met een schroefje. 4,50!!!! Kassa! Ik weet wel waar ik m'n volgende bril niet ga kopen....
Kundig personeel ik kom hier al jaren.
Heel fijn geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid